Vasa prodavnica prodavnica
Prodavnice (1)

Vasa prodavnica

Vaša prodavnica osnovana je 2018. godine. Kao nova kompanija želi da opravda Vaše poverenje. Ne trošite Vaše dragoceno vreme. Uštedite novac. Poručite brzo! U toku dana ili noći, Vaša prodavnica je uvek otvorena. Poručite i bićete usluženi u roku od 2-4 radna dana, a možda i pre. Vaša prodavnica je rešenje za Vas!

Naše proizvode koje želite da kupite možete platiti na 3 načina: 1. Pouzećem - Prilikom preuzimanja pošiljke od kurira vršite plaćanje isključivo gotovinom. 2. E-bankingom - Uplatom preko sajta ili mobilne aplikacije Vaše banke. (uplatu izvršite nakon dogovora sa našim komercijalistom i dobijanja predračuna) 3. Virmanski - Uplatom preko opšte uplatnice (fizičko lice) ili naloga za prenos (pravno lice) na šalteru banke ili pošte. (uplatu izvršite nakon dogovora sa našim komercijalistom i dobijanja predračuna)

Isporuka se isključivo vrši na teritoriji Srbije bez Kosova i Metohije. Robu isporučujemo na Vašu adresu u roku od 2-5 radna dana. Isporuka se vrši svim danima osim nedelje i državnih praznika. Informacije o isporuci naručne robe možete dobiti na telefone: 063 78 77 559 Pitanja možete uputiti na: e-mail: office@vasaprodavnica.rs Radno vreme: Ponedeljak - petak Od 09:00h - 17:00h Obaveštvamo Vas da imamo ugovor sa kurirskom službom D Express. U slučaju povraćaja robe možete koristiti ovu kurirsku službu.
Pogledaj više
  • Niš
  • dr. Milenka Hadžića 3
  • 063 78 77 559, 018 306 408
  • office@vasaprodavnica.rs
  • www.vasaprodavnica.rs

Vasa prodavnica proizvodi

73 proizvoda
Filteri
Proizvođač
Cena

Sortiraj po:
 
Popularni testoviPrikaži sve

12 >