Oprema za plivanje prodavnica
Prodavnice (2)

Oprema za plivanje

Oprema za plivanje Etrustmark verified
Centar Sport je specijalizovana radnja za plivačku opremu. Nudimo sve što bi svakom profesionalnom ili rekreativnom plivaču bilo potrebno: kupaće gaće i kostime, naočare, Arena Poweskin proizvode i Racing odela, peraja, rančeve, papuče i ostalo. Pored plivačke opreme, u ponudi je i oprema za vaterpolo. Centar Sport je na tržištu Srbije više od 20 godina. Od 1998. godine dobijamo poverenje, od onih koji prave svoje prve plivačke korake, do onih koji beleže značajne sportske rezultate. Naša ponuda obuhvata svetski priznate i kvalitetne brendove: Arena, Speedo, Fusion, Georgo’s, Delfina, Keel, Turbo.

Proizvode koje želite da poručite putem Internet prodavnice, možete platiti na više načina: -plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke - platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu - ukoliko je ovaj metod plaćanja ponuđen na stranici Korpa.

Rok isporuke: Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu vaše porudžbine putem email-a. Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će vas kontaktirati početkom naredne nedelje. Od tog trenutka rok isporuke je 3 radna dana. Preuzimanje pošiljke: Odabrana kurirska služba sa kojom sarađujemo (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na naš broj telefona ili putem email-a koji je određen za kontakt sa nama. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.
Pogledaj više
 • Beograd
 • Autoput za Zagreb br. 2
 • 011/26-00-683; 063/80-41-779
 • novibeograd@opremazaplivanje.rs
 • www.opremazaplivanje.rs
 • Beograd
 • Crnotravska 4
 • 011/36-75-867
 • banjica@opremazaplivanje.rs
 • www.opremazaplivanje.rs

Oprema za plivanje proizvodi

Oprema za plivanje Mikasa lopta W6608.5W Rejting 0

2549.00 din - 2900.00 din

Uporedi cene prodavaca (3)
-12%Popularni testovi Prikaži sve >