Nitom prodavnica
  • Niš
  • Vazduhoplovaca bb
  • 018 4151501
  • webprodaja@nitom.rs
  • www.nitom.rs
Prodavnice (1)

Nitom

Nitom Etrustmark verified
Kompanija PB Nitom d.o.o. postoji od 1994. godine. Osnovna delatnost bila je uvoz i distribucija bele tehnike, kućnih i malih kuhinjskih aparata, televizora i potrošačke elektronike. Rast je doveo do potrebe za izgradnjom dva distributivna centra i to u Nišu i Novim Banovcima. Pozicionirali smo se među najveće srpske kompanije u oblasti uvoza i distribucije bele tehnike sa perspektivom kontinuiranog rasta i potencijalom godišnjeg prometa većim od 20 Miliona USD. U ovom trenutku pokrećemo novu fazu organizacionog razvoja, uvodimo nove prodajne programe i brendove. Pokrećemo web prodavnicu kao novi kanal prodaje i podrške našim maloprodajnim objektima. Takođe, pokrećemo i spostveni brend kućnih aparata. Naša misija je oduvek bila dugoročna i stabilna saradnja sa našim kupcima. Želimo da kupcima ponudimo dobru i pouzdanu kupovinu, osećaj sigurnosti i zadovoljstva kako bi nas prepoznali kao najbolje mesto kupovine. Zajednički interes je uvek na prvom mestu, stoga želimo da u našoj Web prodavnici pronađete nešto što je dosta retko na našem Internet tržištu a to je pouzdanost i sigurnost. Naša vizija je da budemo prepoznati kao mesto najbolje kupovine, mesto gde će se kupci vraćati i prodavnica koja će rasti samo i isključivo zahvaljujući Vašim posetama. Uz to, želimo da budemo primer drugima kroz odgovorno poslovanje, te su reciklaža i zaštita životne sredine važan i nerazdvojivi deo našeg poslovanja. Naš cilj je da svojim klijentima budemo najbolji partneri, nudeći uvek više i bolje od drugih. Shodno tome idemo ka povećanju portfolija uz ponudu novih ekskluzivnih brendova, dodatno jačanje servisne mreže, lagera, unapređenje infrastrukture, logistike i poslovnih procesa. Vodimo se jasnim stavom da je obostrani interes imperativ tako da nam je cilj da i naši partneri kontinuirano jačaju svoju poziciju na tržištu kroz prepoznatljiv identitet i najbolju ponudu za krajnje kupce.

Poštovani kupci, u mogućnosti ste da poručenu robu platite na jedan od navedenih načina. Plaćanje je moguće samo u dinarima. Internet kupovina 1. Plaćanje pouzećem Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate gotovinom kuriru prilikom isporuke. Nije moguće plaćanje platnim karticama kuriru. 2. Virmansko plaćanje (preko računa) Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun Nitoma, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja (poziv na broj je broj predračuna odnosno ponude). Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (e-banking). Račun za uplatu je 200-3089860101002-08 (Poštanska štedionica) Kupovina u maloprodajnim objektima 1. Gotovinski Plaćanje novcem ili platnom karticom bez rata. 2. Debitnim ili kreditnim karticama Prihvatamo sledeće platne kartice: DINA, MAESTRO, VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS, KARTICE POŠTANSKE ŠTEDIONICE. Povoljnost plaćanja karticama Banca Intesa i Komercijalne banke iz programa Visa, MasterCard i American Express do 12 rata bez kamate na sve uređaje uključujući i akcijske. Plaćanje POST CARD karticom Banke Poštanska štedionica odloženo do 30 dana i plaćanje do 6 rata bez kamate. 3. Čekovima građana Nudimo Vam odloženo plaćanje čekovima do 12 rata bez kamate. Prva rata se plaća odmah, a ostale svakog narednog meseca. Na robu koja se plaća čekovima važe MP cene. Artikle iz kategorije „outlet“ moguće je kupiti čekovima na maksimalno 3 rate. 4. Uplatom preko računa Plaćanje direktnom uplatom na račun Nitoma, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj (poziv na broj je broj predračuna odnosno ponude). Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci. 5. Kupovina putem administrativne zabrane - sindikalna prodaja Administrativnom zabranom moze se ostvariti kupovina u vrednosti od 10.000 do 150.000 rsd, na 12 mesečnih rata bez kamate. 6. Beskamatnim i kamatnim kreditima PB Nitom Vam nudi mogućnost kupovine preko beskamatnih kredita koje realizujemo u saradnji sa Eurobankom i Direktnom bankom kao i Senior kredita i kredita sa najmanjim uslovima za odobrenje preko OTP banke.

Robu poručenu u našoj Nitom Web prodavnici dostavljamo Vam preko kurirske službe na teritoriji cele Srbije. Ukoliko ste se opredelili za plaćanje pouzećem, robu ćete platiti gotovinskim novcem kuriru po preuzimanju paketa. Ugovorom o saradnji sa kurirskom službom maksimalno ćemo se truditi da uvek na vreme i bez ikakvih oštećenja dobijete svoj paket. Ipak, pametno je da prilikom preuzimanja proverite makar spoljašnjost pakovanja zbog eventualnih oštećenja. Svoju pošiljku možete pratiti po bar kodu koji ste dobili na e-mail preko PORTALA Roba se isporučuje do ulaza u kuću ili zgradu primaoca i kuriri nemaju obavezu da paket unesu u objekat. Roba se ne isporučuje vikendom. Rok isporuke je 1 do 3 radna dana osim ukoliko nije drugačije napomenuto.
Pogledaj više
  • Niš
  • Vazduhoplovaca bb
  • 018 4151501
  • webprodaja@nitom.rs
  • www.nitom.rs

Nitom proizvodi

1410 proizvoda
Filteri
Proizvođač
Cena

Sortiraj po:
 

8.990 - 12.990

prodavaca (14) Uporedi cene

10.350 - 13.329

prodavaca (11) Uporedi cene

12.990 - 19.290

prodavaca (12) Uporedi cene
Popularni testoviPrikaži sve

15.075 - 19.395

prodavaca (28) Uporedi cene

123. . .10 >