4849 proizvoda u 14 prodavnica
Filteri
Proizvođač
Cena
Vrsta odeće
Pol

Sortiraj
 
2.599 din - 3.220 din 3 prodavnica Uporedi cene
 • - 43 %
 • Top 10
2.599 din - 3.220 din 2 prodavnica Uporedi cene
 • - 43 %
 • Top 10
4.199 din - 6.885 din 2 prodavnica Uporedi cene
 • - 30 %
 • Top 10
5.459 din - 6.699 din 3 prodavnica Uporedi cene
 • - 35 %
 • Popularno
3.749 din - 4.049 din 3 prodavnica Uporedi cene
 • - 30 %
 • Top 10
4.635 din - 4.636 din 3 prodavnica Uporedi cene
 • - 39 %
 • Popularno
Popularni testoviPrikaži sve

Zanimljivi proizvodi te očekuju u srodnim kategorijama

Ne zanemarite povezane kategorije


 
 

 

Bez obzira da li je u pitanju slobodno vreme, fudbal sa prijateljima ili trening u teretani, muška trenerka predstavlja savršeno rešenje za sve muškarce koji vole da u svom ormaru imaju komade garderobe koji su prijatni za nošenje i nude udobnost u svim ovim situacijama.

Tražite određeni brend, samo gornji deo trenerke, donji deo ili ceo komplet? Na ePonudi možete pronaći najraznovrsnije modele ovih proizvoda koje možete kombinovati na različite načine i nositi u različitim prilikama.

Koji materijali se koriste za muške trenerke?

Iako izbor može biti veliki, dva najčešće korišćena materijala za izradu muških trenerki su poliester i pamuk.

• Poliester: Poliester je veoma lagan i samim tim idealan materijal za sportsku odeću. Istovremeno, pokazalo se da je veoma naklonjen koži. Iritacije su praktično nemoguće. Pored toga, poliester odbija tečnost, veoma se brzo suši i veoma je izdržljiv.

Muške trenerke napravljene od čistog poliestera posebno su pogodne za toplije godišnje doba. Za hladno vreme preporučuje se mešavina poliestera i pamuka.

• Pamuk: Pamučni sadržaj u vlaknu osigurava posebno visoku udobnost. Tkanina prija koži i ima efekat hlađenja. Istovremeno, pamuk odlično vezuje tečnost i takođe ima toplotno-izolacioni efekat. Muška trenerka napravljena od čistog pamuka, sa druge strane, u najboljem slučaju je pogodna za odmor ili laganije aktivnosti.

Sportska odeća napravljena od ovog materijala lako upija tečnost, pa će nakon napornog treninga odeća biti vlažna i teška.

Ako vam je potrebna muška trenerka za zimski trening, bolje je izabrati komade koji su izrađeni od mešovite tkanine, kombinacija poliestera i pamuka.

Ne zaboravite da je najvažniji faktor za idealan izbor vašeg sportskog odela sloboda kretanja. Ni u kom slučaju ne bi trebalo da se osećate ograničeno. Naprotiv, treba da vam se čini kao da ne nosite skoro ništa.

Kakve trenerke možete da kupite?

Trenerka za muškarce je uvek deo osnovne opreme bilo da se bavite sportom ili ne. U današnje vreme ćete pronaći visoko specijalizovanu odeću za svaki sport, pa se mogu kupiti različiti modeli koje međusobno razlikuju materijali izrade, nekad i namena. Zajedničko im je što su multifunkcionalne i pogodne za skoro svaki vid treninga.

Takođe, trenerka su savršeno rešenje i kao odeća posle treninga ili u pauzama između dva treninga. Štiti vas od hlađenja i može se brzo prilagoditi bilo kojoj vremenskoj prilici.

Muške trenerke nisu pogodne samo za sportove na otvorenom, već su dobar izbor i za trening u zatvorenom prostoru. Ako trenirate sa opremom ili tegovima, brzo ćete ceniti fleksibilnost muške trenerke. Udobnost i neograničena sloboda kretanja čine je idealnom odećom i za jogu ili pilates.

Danas je ponuda izuzetno raznovrsna - čekaju vas različiti brendovi, jednobojni modeli, modeli u više boja, kompleti i trenerke koje možete kupiti po delovima, kombinovati gornje i donje delove i mnogo toga još.

Bilo da kupujete samo jednu ili želite da imate i rezervu, ovo je jedan od onih proizvoda idealan za različite kombinacije koje vam nude mnogo mogućnosti. Tako, na primer, gornji deo možete nositi i sa farmericama ili drugom trenerkom, te verujemo da će biti pravo zadovoljstvo isprobati sve ove kombinacije - izbor prepuštamo vama.

Preporuke za održavanje trenerki

Trenerke za muškarce se mogu lako oprati u veš mašini. Uvek obratite pažnju na uputstva proizvođača za održavanje: fini program pranja na 40 stepeni je obično pravi izbor. Obavezno obratite pažnju na vrstu materijala i boju, kao i to sa čim stavljate trenerku na pranje ukoliko je ubacujete u veš mašinu, kako ne bi došlo do ispuštanja i mešanja boja.

Za optimalno pranje, čak i posle najnapornijeg treninga, preporučujemo tečni deterdžent. Izbegavajte korišćenje omekšivača i praška za pranje veša jer materijal može da postane krut. Prašak za pranje, s druge strane, može i da zapuši pore u materijalu. Zbog toga je najbolje koristiti tečni deterdžent.

Bilo da vam je potrebna muška trenerka za sport i treninge ili za slobodno vreme, ePonuda vam predstavlja sjajnu ponudu u kojoj možete pronaći odgovarajući model i brend po svom ukusu - Puma, Adidas, Under Armor, Nike, ili neki drugi, izbor je samo vaš. Pogledajte sve u ponudi, uporedite cene i izaberite donji deo ili komplet trenerku i uživajte u udobnosti svaki dan.

Prikaži više