Mojshop.rs prodavnica
 • Kanjiža
 • Mojshop.rs Feher Ferenca b.b.
 • +381 63 479 760
 • info@mojshop.rs
 • www.mojshop.rs
Prodavnice (1)

Mojshop.rs

Online prodavnica „Mojshop.rs“ postoji od 2013. i nalazi se na internet domenima mojshop.rs, mojsop.rs i mojšop.rs, kao i na lokacijama na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Pruža pouzdanu elektronsku trgovinu, po odmerenim cenama, a specijalizovana je za svakodnevne ili povremene potrepštine za domaćine, majstore i vikendaše. Posluje u okviru kompanije „Microcer“, koja od 1998. deluje u oblasti trgovine robom široke potrošnje za potrebe domaćinstava i poljoprivrednih gazdinstava, na području Srbije. „Microcer“ ima sedište u Kanjiži, gde se nalazi i Logistički centar, sa sopstvenim voznim parkom. Organizaciono gledano, „Microcer“ ima četiri prodajna kanala: Veleprodaja za pravna lica i preduzetnike Maloprodajni objekti, koji posluju i pod nazivima „Invito“ i „Domex“ B2B online prodavnica microcer.rs – za registrovane veleprodajne kupce B2C online prodavnica Mojshop.rs – za maloprodaju građanima U prodajnom asortimanu „Microcer“ ima oko 4000 artikala, koje naši komercijalisti dobro poznaju i mogu da vam preporuče pravu kombinaciju proizvoda za vaše potrebe.

Plaćanje robe Roba koja poručena na online prodavnici Mojshop.rs može da se plati na sledeće načine: Plaćanje pouzećem Plaćanje preko računa Plaćanje karticom

Isporuka robe Isporuka robe koja je poručena na online prodavnici Mojshop.rs, zavisno od izabranog načina plaćanja, obavlja se: Za plaćanje pouzećem – nakon potvrde porudžbine, klikom na link u e-mail poruci sa porudžbenicom; Za plaćanje preko računa – nakon evidentiranja uplate. Isporuka poručenih proizvoda obavlja se kurirskom službom , u roku od 1 do 3 dana od dana porudžbine. Ukoliko se online porudžbina obavi najkasnije do 12.00 radnim danima, paket može da bude isporučen već u toku narednog radnog dana. Isporuke se obavljaju u toku radnog vremena, radnim danima od 8.00 do 16.00, i isporuka izvan tog perioda nije moguća. Isporuke se isključivo obavljaju na adresu isporuke koju je ostavio kupac, zato je preporučljivo da se za adresu isporuke navede ona na kojoj se u to vreme nalazi lice za preuzimanje paketa. Ukoliko paket kupac ne preuzima lično, potrebno je da osim svojih, navede i podatke lica za preuzimanje paketa. Isporuka robe obavlja se na teritoriji Srbije, bez područja Kosova i Metohije. Kompanija „Microcer“ nema obavezu da rešava reklamacije uzrokovane nemogućnošću isporuke zbog netačne, nepotpune ili nepostojeće adrese isporuke ili nedostupnosti korisnika za prijem robe. Postoje proizvodi koje, zbog veličine, težine i drugih karakteristika, kurirska služba ne može da prihvati za isporuku. U tom slučaju, isporuku takvih proizvoda obavlja Kompanija „Microcer“ sopstvenim vozilima, po prethodnom dogovoru i u dogovorenom terminu. Obaveštenje o isporuci šaljemo putem e-mail poruke jedan radni dan ranije. Kako u praksi uručenje može biti i brže, a da ne biste svakog dana iščekivali kurira i pošiljku, prilikom predaje pošiljke kurirskoj službi poslaćemo obaveštenje e-mail porukom, što znači da kurir može da obavi isporuku najranije sutradan. U slučaju da ne dobijete obaveštenje e-mail porukom, pozovite Kontakt centar online maloprodaje. Na termin isporuke mogu da utiču nepredviđene okolnosti (saobraćajna situacija, vremenske nepogode ili viša sila), i u tim slučajevima Kompanija „Microcer“ ne preuzima odgovornost za kašnjenje ili neisporučivanje robe kupcu. Kompanija „Microcer“ će u najhitnijem mogućem roku, nakon saznanja o nastupanju takvih situacija, obavestiti kupca. Račun za poručenu robu biće izdat nakon obrade porudžbine i biće poslat zajedno sa pošiljkom. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da primalac potpiše adresnicu. NAPOMENA: U slučaju vraćanja robe posle drugog neuspelog pokušaja isporuke, korisnik se tereti za troškove isporuke i ukida mu se mogućnost plaćanja pouzećem.
Pogledaj više
 • Kanjiža
 • Mojshop.rs Feher Ferenca b.b.
 • +381 63 479 760

Mojshop.rs proizvodi

2538 proizvoda
Filteri
Proizvođač
Cena

Sortiraj po:
 
1.133 din - 1.212 din 2 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
 • Popularno
Popularni testoviPrikaži sve
4.968 din u Mojshop.rs Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena
 • Trending

Zanimljivi proizvodi te očekuju u srodnim kategorijama

Ne zanemarite povezane kategorije


123. . .10 >