MN Haus prodavnica
  • Leskovac
  • Strahinjića Bana 34
  • 016/261-600
  • office@mnhaus.rs
  • www.mnhaus.rs
Prodavnice (1)

MN Haus

MN Haus Etrustmark verified
Prodaja svih vrsta alata za kućnu i profesionalnu upotrebu. Ovlašćeni serviser i distributer. STR “M&N Haus” posluje od 1998. godine. Nalazi se u Leskovcu, gde su smeštene dve poslovne jedinice. U našim prodavnicama možete naći mašine i alate, baštenski program, motorne testere, šrafosku robu i još mnogo toga... Program “mašine i alati“ : Bosch, Makita, Einhell, Bavaria, Skill, Program “baštenskih alata“ raznih proizvodjača Program “motornih testera“ Oleo Mac Program „šrafovske robe” šrafovi, rezni alat, brusni alat, tiplovi, plastika, burgije -matice, podloške, šrafovie za lim, šrafove za drvo, šrafove za gips, torban šrafovi, mašinski šrafovi, navojne šipke, aluminijumske i čelicne pop nitne, vijci, tiplovi, plastični tiplovi, metalni tiplovi, prohromski srafovi, ankeri, brzo montirajuci šrafovi sa tiplom na ukucavanje, lim šrafovi, tiplovi za šuplje materijale blok, monta, gipsane ploče, tiplovi za pune materijale: cigla, beton, tiplovi za siporex: dugački tiplovi sa šrafom, brzo montirajući – ukucavajući, tiplovi za gipsane ploče: hangar šraf drvo – metal, hangar vijak drvo – drvo, elektrode, žica za varenje, oprema za varenje, brusni diskovi, dijamantske ploče, nareznice, ureznice, aluminijumske pop nitne-blok zakovica, čelične pop nitne, aluminijumske pop nitne sa širokom glavom, klješta za pop nitne, vezice za kablove, šelne za cevi, pužne šelne za creva, nosači kablova, perforirana traka, bravarke šarke kao i ostalu šrafovsku robu. -Program “rezni alat i brusni alat” obuhvata: burgije, burgije za metal (HSS), kobaltne burgije, titanijumske burgije, burgije za beton, vidija buargije, burgije za hilti (SDS Plus), SDS Max burgije, ubodne testerice, testere za drvo, magnetni nastavci, PZ i PH nastavci za bušilice, elektrode, rezne ploče, brusne ploče itd.

Odloženo plaćanje Administrativna zabrana: Plaćanje putem administrativnih zabrana je omogućeno skoro svim javnim preduzećima. Maksimalni broj rata je 6 mesečnih ili 12 polumesečnih rata. U prilogu Vam dostavljamo potvrdu koju je potrebno pravilno popuniti i overiti u preduzeću zaposlenog ali i ugovor o odloženom plaćanju koji je potrebno dostaviti ukoliko već nije sklopljen sa konkretnim preduzećem. Plaćanje putem administrativnih zabrana ne podrazumeva nikakvo uvećanje cena u vidu naplate kamata ali se ne može odnosti na akcijske artikle, u tom slučaju proizvod se prodaje po staroj, precrtanoj ceni. Čekovi građana: Plaćanje se vrši predavanjem pravilno popunjenih čekova. U zavisnosti od iznosa, maksimalni broj rata je 6. Datumi relizacije čekova su 10. i 25. u mesecu. Plaćanje Masteratom na rate bez kamate i provizije: Ukoliko Masterata kreditnu karticu koristite na POS terminalu OTP banke u prodajnim mestima, u iznosu većem od 3.000,00, možete potrošeni iznos platiti na najmanje 2, a najviše 24 jednake mesečne rate. Plaćanje na tekućem računu: Kao fizičko ili pravno lice, uplatu po predračunu možete izvršiti na tekućem računu 275-0010225215375-92. Po evidentiranoj uplati, roba će biti prosleđena kurirskoj službi. Eurobanka krediti na 12 i 24 rate BEZ KAMATE.

Besplatna isporuka na kućnu adresu *Za narudžbine u vrednosti preko 10.000 dinara, a težine do 25kg Poručeni proizvodi se nakon potvrde porudžbine od strane naših komercijalista isporučuju na navedenu adresu kurirskom službom Bex, sa kojim MN Haus. ima sklopljen Ugovor o saradnji. Vreme isporuke je obično 1 do 2 dana, ali zavisi od toga kada je izvršena narudžbina, odnosno kada je evidentirana uplata (ukoliko avansno ili virmanski plaćate naručene proizvode). Na vreme isporuke mogu da utiču faktori kao što su vremenski uslovi na putevima, neradni dani i državni praznici, pa to imajte u vidu kada vršite narudžbinu. Ukoliko je proizvod teži od 25kg, na cenu dostave ne utiče vrednost porudžbine, već težina koja je navedena u opisu proizvoda. Prilikom poručivanja biće vam naglašeno od strane komercijalista u koju grupu proizvoda spada uređaj za koji ste zainteresovani kao i koliko iznose troškovi isporuke.
Pogledaj više
  • Leskovac,
  • Strahinjića Bana 34
  • 016/261-600
  • office@mnhaus.rs
  • www.mnhaus.rs
Filter
Kategorije

MN Haus proizvodi