MAX shop prodavnica
  • Subotica
  • Put Edvarda Kardelja 13A
  • +381 24 410 05 42
  • prodaja@maxshop.rs
  • www.maxshop.rs
Prodavnice (1)

MAX shop

MAX shop Etrustmark verified
MaxShop tim se vodi geslom MAKSIMALNO JEDNOSTAVNO, jer smatramo da online kupovina treba da bude jednostavna, nezahtevna, pristupačna i razumljiva svima. Početkom 2020. godine stvorili smo koncept olakšanja i stvaranja online rešenja za sve vaše građevinske i druge poduhvate. Mi znamo da svakodnevnica nameće brzinu i nemogućnost da sve fizički obavite kupovinom u maloprodajama, stoga mi donosimo maksimalno jednostavnu online kupovinu na MAXSHOP.RS. U našoj ponudi se nalazi mnoštvo artikala u širokom asortimanu proizvoda, raspoređenih i kategorisanih tako da se lako snađete i da obavite jednostavnu i besprekornu kupovinu. Sarađujemo sa renomiranim brendovima iz Srbije i inostranstva i duboko verujemo da sve što se nalazi na sajtu može kvalitativno i kvantitativno da zadovolji kupca. Renomirani brendovi i kvalitet koji garantuju proizvođači deo su sajta koji će vas u potpunosti naviknuti da kupujete bez problema i iz svoje fotelje daleko od maloprodajnih objekata i čekanja u redovima. Osim velikog asortimana naša online prodavnica u svakom momentu ima i velike količine svih proizvoda tako da mogu da zadovolje i najveće potrebe potrošača bez čekanja. Iza MAXSHOP sajta stoje vrhunski profesionalci koji su uvek tu da vam pomognu u odabiru kvalitetnih proizvoda, da vam daju svaku moguću informaciju o tehničkim specifikacijama, sa vrlo informativnim povratnim informacijama na svako vaše pitanje. Call centar je otvoren za sva vaša pitanja i uvek će vas na najbolji način uputiti u korišćenje sajta, način registracije, isporuku proizvoda, kao i proveru stanja željene robe. U našoj MAXSHOP online prodavnici se možete informisati o ponudi, cenama, tehničlim karakteristikama i primeni za svaki proizvod koji je u ponudi i poručiti svaki proizvod koji će vam biti dostavljen po važećoj POLITICI ISPORUKE. Sarađujemo sa proverenim kurirskim službama na teritoriji čitave Republike Srbije, stoga verujemo da će svaki poručeni artikal biti na vašoj kućnoj adresi u pravo vreme. Sve što radimo - radimo MAKSIMALNO JEDNOSTAVNO, jer verujemo u koncept jednostavne online kupovine koju donosi MAX SHOP.

Proizvode naručene preko MaxShop-a možete platiti "Pouzećem" , što znači da se celokupan iznos porudžbine plaća prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinski , kuriru po preuzimanju paketa. U ovom slučaju je potrebno imati pripremljen gotovinski iznos za plaćanje pre dolaska kurira na Vašu adresu.

Dostavu paketa radimo isključivo putem kurirske službe , lično preuzimanje nije moguće. Za sve porudžbine iznosno ispod 5000 RSD , naplaćuju se dodatni troškovi isporuke u iznosu od 360 RSD. Za sve porudžbine iznosno preko 5000 RSD , dostava je besplatna. Ukoliko na porudžbini imate više artikala , postoji mogućnost da će se poručeni artikli dostaviti u više paketa (isporuka) , zavisno od magacina u kome su dostupni u tom momentu.
Pogledaj više
  • Subotica
  • Put Edvarda Kardelja 13A
  • +381 24 410 05 42
  • prodaja@maxshop.rs
  • www.maxshop.rs

MAX shop proizvodi

15114 proizvoda
Filteri
Proizvođač
Cena

Sortiraj po:
 

10.350 - 13.329

prodavaca (11) Uporedi cene

1.999 - 3.444

prodavaca (21) Uporedi cene
Popularni testoviPrikaži sve

3.790 - 5.290

prodavaca (32) Uporedi cene

2.190 - 3.999

prodavaca (22) Uporedi cene

3.930 - 5.290

prodavaca (32) Uporedi cene

5.700 - 7.499

prodavaca (19) Uporedi cene

16.149 - 21.990

prodavaca (19) Uporedi cene

123. . .10 >