Mattiva prodavnica
  • Kragujevac
  • Karađorđeva 27
  • +381 34 250 669, +381 60 56 161 54, +381 65 56 161 56
  • trgovina@mattiva.rs, prodaja@mattiva.rs
  • www.mattiva.rs
Prodavnice (1)

Mattiva

Pre svega želimo da Vam se zahvalimo na poseti našem sajtu i da Vam poželimo ugodnu trgovinu. Mattiva doo je firma sa sedištem u Kragujevcu, nastala na temeljima dugogodišnjeg porodičnog iskustva u trgovini tehničkom robom u želji da kupcima na teritoriji Srbije omogućimo lako, sigurno, brzo i ekonomično trgovanje putem interneta. Naša vizija je da većinu artikala koje nudimo na našem sajtu adresiramo ili lično isporučimo istog dana kada su i poručeni što nas izdvaja od konkurencije. Zašto kupovati kod nas? - Trgujemo isključivo i izričito u skladu sa zakonom i roba koju plasiramo je strogo deklarisana i dolazi od sertifikovanih uvoznika i distributera. - Za svaki artikal kupac dobija fiskalni račun a uz račun i propisanu garanciju u trajanju u zavisnosti od grupe artikla, brenda i sl. ali u većini slučajeva ne manjom od 2 godine. - Zato što smo posvećeni svakom kupcu i razvijanju prijateljstava sa našim klijentima. - Zato što smo Vam dostupni gotovo uvek i zato što za svaki problem i nesporazum imamo rešenje koje zadovoljava obe strane. - Na kraju i zato što ćete za uloženi novac dobiti najbolji mogući proizvod i uslugu. Još jednom Vam se zahvaljujemo na poseti našoj online prodavnici sa željom da ostvarimo višedecenijsku saradnju. Vaša Mattiva

Pouzećem (gotovinski) Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje robe poštaru ili kuriru prilikom preuzimanja. Nalogom za prenos (virmanski) Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a) uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Uplatu na osnovu dostavljenog predračuna možete izvršiti nakon konsultacija sa našim komercijalistima putem e-bankinga ili uplatom u najbližoj pošti ili banci. Napomena: U narednih nekoliko meseci ćemo u platni sistem implementirati i Online plaćanje Visa, Master I Dina kreditnim i debitnim karticama.

U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 5 radnih dana, ali uglavnom većina artikla adresira se istog ili sledećeg dana od dana poručivanja. Za sve porudžbine čija je vrednost preko 3000 din., dostava je BESPLATNA. Za sve porudžbine čija je vrednost manja od 3000 din. poštarinu plaća kupac po cenovniku Aks kurirske službe (http://www.aks.rs/cenovnik/). U određenim situacijama I slučajevima moguće je slanje kurirskim službama po želji kupca. Ne morate da brinete da li proizvod koji želite imamo na stanju. Sve što je u ponudi u mogućnosti smo da isporučimo saglasno očekivanom roku isporuke. Ponuda i cene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou. Na Vama je samo da odaberete, poručite i sačekate kurira za par dana na svojim vratima. Mogućnost greške, nažalost, ne možemo isključiti. Ali ukoliko do iste dođe, najkasnije u roku od 24h bićete kontaktirani od strane naših komercijalista i dobiti informaciju o nastaloj grešci. U suprotnom, poručene proizvode dobićete na svojoj adresi saglasno rokovima isporuke. Kuriri pošiljke isporučuju svaki dan od 08 do 19h. Nedeljom, subotom i praznicima ne vrše isporuku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je pregledati paket da li slučajno postoje neka oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija oštećena u toj meri da je sadržaj ostećen ili nekompletan, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite telefonom na broj 060 56 161 54. Ukoliko paket nije oštećen preuzmite pošiljku i platite iznos računa uvećan za troškove dostave (u koliko vi plaćate troškove dostave). PORUDŽBINE ISPORUČUJEMO SAMO NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE.
Pogledaj više
  • Kragujevac
  • Karađorđeva 27
  • +381 34 250 669, +381 60 56 161 54, +381 65 56 161 56
  • trgovina@mattiva.rs, prodaja@mattiva.rs
  • www.mattiva.rs

Mattiva proizvodi

4660 proizvoda
Filteri
Proizvođač
Cena

Sortiraj po:
 

12.030 - 37.590

prodavaca (10) Uporedi cene

14.650 - 17.466

prodavaca (10) Uporedi cene
Popularni testoviPrikaži sve

15.074 - 19.395

prodavaca (28) Uporedi cene

7.688 - 13.238

prodavaca (22) Uporedi cene

123. . .10 >