Pokloni Nova godina 2024 Srbija Pokloni Nova godina 2024 Srbija
Euroline prodavnica
  • Obrenovac
  • Miloša Obrenovića 28
  • 011/8727-785, 065/8727-785
  • prodaja@euroline.co.rs
  • www.euroline.co.rs
Prodavnice (1)

Euroline

Preduzeće BK EUROLINE doo iz Obrenovca je osnovano 12.01.2004. godine. Sa ciljem da postane vodeći distributer i prodavac bele tehnike, malih kućnih aparata, audio-video i računarske opreme. U svom asortimanu imamo proizode vodećih svetskih brendova.

U našim prodajnim objektima možete kupiti robu na sledeći način: -Gotovinski -Putem kredita -Kreditinim karticama -Čekovima -Virmanski Za online kupovine putem webshop-a ili naručivanja putem telefona robu možete platiti gotovinski kuriru prilikom isporuke (pouzećem) ili avansnom uplatom na naš žiro račun. Gotovinsko plaćanje: Gotovinsko plaćanje se vrši isključivo u Dinarima na kasi prodajnog objekta. Plaćanje putem kredita: Rok otplate je od 6 do 40 rata. Kompletan proces se završava u prodajnom objektu bez odlaska u banku. Potrebna dokumentacija: Važeća lična karta Ukoliko ste u stalnom radnom odnosu potrebna je overena potvrda iz vašeg preduzeća (Potvrda o visini primanja) koju možete preuzeti ovde. Za penzionere do 70 godina su potrebna samo 3 poslednja penziona čeka. Kreditne kartice: U našim prodajnim objektima možete platiti sledećim karticama: -Visa -Mastercard -Maestro -Dina Plaćanje čekovima: Plaćanje čekovima do 6 mesečnih rata.

Troškove isporuke poručene robe koja nije van gabarita snosi kupac, po važećem cenovniku kurirske službe AKS Šabac. http://www.aks-sabac.com/cenovnik.html Roba koju isporucujemo kurirskom sluzbom AKS u najvecem broju slucajeva se isporucije danas za sutra, iako se AKS ugovorom ogradio da to moze da bude i do 3 radna dana. Iz tog razloga ne možemo potrošačima obecati tacan dan kad ce roba biti isporucena, vec samo dostavljamo obavestenje kad je AKS posiljku preuzeo od nas i koji je broj posiljke, kako bi potrošači i sami mogli preko AKS-ovog sajta da pratite sta se desava sa posiljkom. Sto se tice dela dana kad ce se izvrsiti isporuka, ni tu ne dajemo bilo kakva obecanja, jer AKS vrsi isporuke u toku celog radnog dana, i mi nemamo nikakvu mogucnost da uticemo na to da li ce posiljka biti isporucena u toku jutra, popodneva ili veceri.
Pogledaj više
  • Obrenovac
  • Miloša Obrenovića 28
  • 011/8727-785, 065/8727-785

Euroline proizvodi

8 proizvoda
Filteri
Proizvođač
Cena

Sortiraj po: