eKupi.rs prodavnica
  • Beograd
  • Viline vode bb
  • 011 207 0 607
  • info@ekupi.rs
  • www.ekupi.rs
Prodavnice (1)

eKupi.rs

eKupi.rs Etrustmark verified
Nemate vremena za maratonske obilaske prodavnica, shopping centara, knjižara, specijalizovanih radnji? Radije biste kupovinu obavili od kuće, u komfornom okruženju sopstvenog doma, sa radnog mesta ili iz pokreta? Za vas je rešenje: www.ekupi.rs. Kupi pametnije. Kupi online. eKupi. www.ekupi.rs je prodavnica koja je specijalizovana za prodaju putem Interneta i nudi više od 150.000 raspoloživih artikala iz različitih područja elektronike, informatike, alata, auto guma, igračaka itd... Misleći na Vas, kontinuirano ćemo i dalje širiti našu ponudu! Većina artikala koje nudimo su rapoloživi ili već narednog radnog dana ili u roku od 3-4 radna dana. Dostava je besplatna za sve porudžbine ukupne vrednosti 5.000 dinara i više. Cena dostave za porudžbine manje vrednosti je fiksna i iznosti 250 dinara. Nudimo i mogućnost ličnog preuzimanja na dve adrese! eKupi.rs webshop ima razne mogućnosti plaćanja poput plaćanja prilikom dostave (pouzećem), plaćanje opštom uplatnicom u pošti, ebanking ili karticama. Plaćanje karticama preko eKupi.rs je apsolutno sigurno jer koristimo vodeći svetski sertifikat „Verisign Secure Site EV“ koji 100% štiti Vaše podatke. Za tehničke uređaje iz ponude omogućavamo Pickup & Return Servis, što znači da kupac ne snosi troškove prevoza od i do servisa u slučaju kvara. Takođe, svi kupci imaju mogućnost povrata novca ili robe u skladu sa zakonskim okvirima. Uživajte u sigurnoj i udobnoj kupovini! Pratite nas i na Facebooku i učestvujte u nagradnim igrama i takmičenjima, čitajte novosti i informacije o novim akcijama i super ponudama, pitajte nas bilo šta, a mi ćemo brzo odgovoriti, podelite informacije o dobrim ponudama sa prijateljima....

Ekupi nudi više vrsta plaćanja preko webshopa: 1. Plaćanje platnim karticama: Ekupi Vam je omogućio plaćanje MasterCard, Maestro, Visa i American Express karticama banke Intese do 12 mesečnih rata! Prilikom odabira kartice otvoriće Vam se mogućnost da u padajućem meniju izaberete broj rata na koji želite da podelite plaćanje ukupnog iznosa narudžbine. Master Card UniCredit banke na 3, 6 ili 12 rata! Prilikom odabira načina plaćanja birate JEDNOKRATNO plaćanje Vašom MasterCard karticom ali nakon obavljene kupovine, kontaktirate UniiCredit banku i javite im na koliko mesečnih rata želite podeliti iznos - 3, 6 ili 12. American Express, Visa, Maestro, Master Card, Dina – jednokratno za korisnike drugih banaka. 2. Plaćanje na žiro račun Ekupi: nakon porudžbine preko webshopa dobićete e-mail ponudu sa podacima o plaćanju. Uplatu iznosa označenog na ponudi uplatite na žiro račun Ekupi d.o.o. 3. Plaćanje pouzećem: Ekupi je za vas omogućio plaćanje prilikom dostave preko kurirske službe City Express. Prilikom dostave, dostavljaču plaćate gotovinom iznos koji je naznačen na računu. Ukoliko vas dostavljač ne pronađe na dostavnoj adresi, pokušaće još jednom da vam dostavi pošiljku o čemu će vas obavestiti. 4. Plaćanje čekovima na 12 rata: Ekupi je u saradnji sa kurirskom službom City Express omogućio kupcima iz cele Srbije plaćanje čekovima građana na 12 rata. Plaćanje čekovima na 12 rata podrazumeva da se prva rata plaća odmah u mesecu kupovine, a ostalih 11 rata u narednih 11 meseci. Popunjeni čekovi se predaju kuriru City Express-a po prijemu robe i kurir ih pregleda na licu mesta. Čekove može predati isključivo vlasnik čekova uz važeću ličnu kartu i čekovnu karticu. Ne mogu se kombinovati čekovi više lica pri plaćanju. Minimalan iznos na čeku je 500 din, maksimalan iznos čeka je 5000 din. Ako iznos po jednoj rati prelazi 5000 din, molimo Vas da na isti datum popunite više čekova.

Uslovi dostave: Dostavu vrši kurirska služba City Express svakog radnog dana od 9 do 16h, vikendom ne radi. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat, za sve osim bele tehnike. Isporuka bele tehnike podrazumeva dostavu u stan sa dva izvršioca. Okvirni rok isporuke je 2-3 radna dana. Cena usluge dostave je 250 dinara sa pdv-om za teritoriju cele Srbije. Dostava je BESPLATNA za porudžbine vrednosti veće od 5.000 dinara. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Dostava i unos u stan za teritoriju Beograda! Ovom prilikom želimo da Vas obavestimo kako na teritoriju Beograda vršimo besplatnu dostavu i unos u stan. Usluga se vrši od ponedeljka do petka. Dostava u stan uključuje samo dostavu uređaja, ali ne i montiranje / demontiranje uređaja. Dostava u stan je trenutno omogućena za proizvode iz kategorije: Bela tehnika, Smart televizori, klima uređaji.
Pogledaj više
  • Beograd
  • Viline vode bb
  • 011 207 0 607
  • info@ekupi.rs
  • www.ekupi.rs

eKupi.rs proizvodi

9211 proizvoda
Filteri
Proizvođač
Cena

Sortiraj po:
 

11.322 - 17.990

prodavaca (5) Uporedi cene
Popularni testoviPrikaži sve

4.824 - 6.499

prodavaca (26) Uporedi cene

26.489 - 30.280

prodavaca (20) Uporedi cene

123. . .10 >