Beosport prodavnica
Prodavnice (1)

Beosport

Beosport Etrustmark verified
Beosport, je kompanija sa mrežom maloprodajnih objekata koji se nalaze na najatraktivnijim – centralnim lokacijama (tržnim centrima i shopping zonama) svih većih gradova u regionu. Beosport je zvanični distributer velikih svetskih brendova iz fashion, casual, street garderobe, ali, takođe, i vrhunske sportske opreme iz oblasti skijanja, tenisa, outdoor, biciklizma, kao i action - extreme sportova. Naš prodajni asortiman nudi vam mogućnost da budete upoznati sa najnovijim svetskim trendovima putem brendova kao što su: Pepe Jeans, Superdry, ONeil, Quiksilver, DC, EMU. Takođe, omogućili smo vam i pristup u najsavremenije tehnologije u sportskoj opremi putem brendova koji su sinonim za invenciju i vrhunske performanse: Wilson, Salomon, Atomic, Burton, Spyder, Carerra, North Face, Suunto...

Proizvode koje kupujete putem sajta beosport.com možete platiti pouzećem. Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa računa prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se može izvršiti samo u gotovom novcu, u dinarima (RSD), na ruke kuriru koji Vam je doneo Vašu porudžbinu.

Isporuku proizvoda poručenih na sajtu www.beosport.com vrši kurirska služba BEX express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 17h, na adresu primaoca pošiljke. U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoće da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. ROK ISPORUKE Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe. Naša najčešća praksa je da robu isporučujemo u roku od 2 do 5 radnih dana. Rok isporuke može biti i duži od navedenog (5 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima. PREUZIMANJE POŠILJKE OD STRANE KUPCA Kurirska služba BEX express, isporučuje pošiljke u periodu od 8 do 17h. Potrebno je da u tom periodu budete dostupni na broju telefona navedenom prilikom kreiranja porudžbine i da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko niste na adresi prilikom prvog pokušaja dostave, kurir će Vas pozvati kako biste dogovorili novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća. Prilikom preuzimanja pošiljke preporučuje se da vizuelno pregledate paket. Ukoliko primetite da je paket značajno oštećen i posumnjate da je i proizvod oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite putem e-maila na adresu info@beosport.com ili pozivom na broj 011 4000 333. CENA ISPORUKE Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili veća od 4.000 dinara, isporuka je besplatna. Cena dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4.000 dinara iznose 260 dinara.
Pogledaj više
  • Beograd
  • Bulevar Mihajla Pupina 4
  • 011 4000 333

Beosport proizvodi

6887 proizvoda
Filteri
Proizvođač
Cena

Sortiraj po:
 

4.499 din - 6.120 din

3 prodavnica Uporedi cene
  • -25%
  • Top 7

5.799 din - 7.299 din

5 prodavnica Uporedi cene
  • -20%
  • Top 10

3.574 din - 5.490 din

3 prodavnica Uporedi cene
  • -35%
  • Top 5
Popularni testoviPrikaži sve

Zanimljivi proizvodi te očekuju u srodnim kategorijama

Ne zanemarite povezane kategorije


123. . .10 >