AutoGume.rs prodavnica
Prodavnice (1)

AutoGume.rs

www.autogume.rs je online prodavnica guma koja posluje u Srbiji pod ponudom firme Delticom OE SRL- Ogranak u Novom Sadu. Naša kompanija nudi vise od 100 marki I 25000 tipova guma različitih dimenzija I performansi, sa mogućnosti isporuke jedne gume, ili velikih količina, na celoj teritoriji Srbije a po želji kupca. Možemo da se pohvalimo da smo jedini dobavljač određenih marki i tipova guma na trzištu Republike Srbije. U prodaji su gume A- vrhunskog kvaliteta sto potvrđuju i sami kupci.

Način plaćanja -Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbe kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini. -Plaćanje platnim karticama - Jednostavno plaćanje platnim karticama. Primamo Visa , MasterCard, Maestro, American Express. Ovaj način plaćanja podrazumeva da se nakon potvrde porudžbenice sredstva rezervišu na Vašoj kartici. Nakon što sredstva budu rezervisana na kartici, a roba bude otpremljena i poslata kurirskom službom, novac će biti naplaćen sa platne kartice. Očekivani period otpremanja paketa je u roku 2 radna dana, u slučaju kada su gume dostupne na lageru.

Dve vrste isporuke: -Isporuka guma na vaša vrata. Gume isporučujemo na adresu na koju šaljemo i fakturu. Gume možete montirati sami, ili možete pozvati servis (Montažnu Stanicu). -Gume mogu biti isporučene na alternativni adresu. U ovom slučaju, navedite adresu za isporuku, i lice ovlašćeno da primi gume u vaše ime. Normalno vreme isporuke je između 7 i 10 radnih dana. 90 % naših naloga se isporučuju u toku 10 radnih dana (UPOZORENJE! Vreme isporuke zavisi od raspoloživosti guma na lageru). Ako imate pitanja o vremenu isporuke, nemojte oklevajte već nas kontaktirajte na autogume_rs@delti.com . Cene uključuju PDV i troškove dostave u Srbiji.
Pogledaj više
  • Beograd
  • Knez Mihailova 22
  • 0800 190142

AutoGume.rs proizvodi

64156 proizvoda
Filteri
Proizvođač
Cena

Sortiraj po:
 
Popularni testoviPrikaži sve

Zanimljivi proizvodi te očekuju u srodnim kategorijama

Ne zanemarite povezane kategorije


123. . .10 >