3G Store prodavnica
  • Novi Sad
  • Hajduk Veljkova 11
  • 066 65 400 03
  • info@digitalvision.rs
  • www.3gstore.rs
Prodavnice (1)

3G Store

3G Store Etrustmark verified
3GStore UKRATKO ✔ 100% bezbedna kupovina ✔ Brza isporuka* ✔ Garancija na sve proizvode ✔ Uvek dostupna roba na lageru ✔ Efikasna korisnička podrška ✔ Besplatna dostava** 3GStore vrši prodaju i distribuciju kvalitetne opreme za mobilne telefone, tablete, računara Sa paletom proizvoda od preko 40.000 različitih proizvoda zauzeli smo snažnu poziciju na tržištu opreme za mobilne telefone. 3GStore trenutno isporučuje robu za velike i male kupce na teritoriji cele Srbije. U mogućnosti smo da sa raspoloživog lagera svega što je istaknuto na našem web-portalu primimo svaku porudžbinu, bez obzira na količinu, i da vam u svakom trenutku posvetimo punu pažnju. Željeni artikal biće Vam isporučen direktno sa naših polica, i dobićete ga na ruke u većini slučajeva već sutradan, bez trećih lica kao posrednika! ISTORIJAT 3GStore je osnovan 2013. godine, i od tada do danas postali smo jedan od vodećih uvoznika i distributera opreme za mobilne telefone na domaćem tržištu. Proširili smo svoj asortiman na maske za mobilni, futrole na preklop, zaštitna stakla za ekran, baterije za mobilne telefone, data i druge kablove, punjače za telefon, bluetooth opremu, kao i širok izbor opreme za korišćenje telefona u automobilima (auto držač, auto punjač, gps navigacije), opreme za računare itd. Iz našeg širokog asortimana izdvajaju se električni trotineti za decu i odrasle po najnižim cenama u Srbiji. Takodje izdvajamo iz ponude Pametne Satove vodećih brednova: Samsung, Huawei, Xiaomi, Elari... Širok asortiman Xiaomi opreme : Električni trotineti, Prečišćivači vazduha, Smart utičnice, TV Box... U ovom trenutku imamo 7 maloprodajnih objekata u Beogradu, Novom Sadu i Subotici. GARANCIJA ZADOVOLJSTVA U svetu tehnologije, gde jedan dan čini razliku, a imidž čini sve, mi uvek idemo u korak sa najnovijim trendovima, stalno obogaćujući ponudu i proširujući asortiman, kako bismo ispunili svaku Vašu želju. Naš tim čine mladi ljudi, posvećeni pronalaženju i zadovoljavanju svih Vaših potreba u vezi sa opremom za mobilne telefone, tablete, računare...

Plaćanje pouzećem Kod plaćanja pouzećem prilikom preuzimanja porudžbine kuriru plaćate kupljene proizvode i troškove dostave, u gotovini. Cena dostave iznosi 246 din i jedinstvena je za područje cele Srbije. Za sve porudžbine iznosa preko 3000 din, dostava je besplatna!

Isporuka robe se vrši u roku od 48 sati od trenutka kada Vam naš operater telefonski potvrdi porudžbinu. Pošiljke šaljemo radnim danima. Sve pošiljke primljene do 14 časova i potvrđene od strane našeg operatera poslaćemo istoga dana a biće isporučene najčešće u roku od 48 sati. Pošiljke koje primimo od petka u 14 časova do ponedeljka u 14 časova poslaćemo u ponedeljak. Nepotvrđene porudžbine (kupac se ne javlja na telefon, nepostojeći broj i slično) neće biti poslate. Za isporuku su odgovorne kurirske službe. Sve porudžbine isporučuje kurirska služba CITY Express. Cena dostave iznosi 246 din i jedinstvena je za područje cele Srbije. Za sve porudžbine iznosa preko 3000 din, dostava je besplatna!
Pogledaj više
  • Novi Sad
  • Hajduk Veljkova 11
  • 066 65 400 03
  • info@digitalvision.rs
  • www.3gstore.rs

3G Store proizvodi

Filteri
Proizvođač
Cena

Min: 28

Max: 67990

 

Sortiraj po:
 
Popularni testoviPrikaži sve

6.848 - 9.434

prodavaca (30) Uporedi cene

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća >