Pokloni Nova godina 2024 Srbija Pokloni Nova godina 2024 Srbija
Uforce prodavnica
 • Varvarin
 • Mite Milojevića 1
 • 064 2319 579
 • web@uforce.rs
 • www.uforce.rs
Prodavnice (1)

Uforce

U-Force Dobrodošli u naš šop koji se bavi prodajom kompjuterske opreme, opreme za video nadzor i kancelarijskog materijala. Naša široka ponuda proizvoda uključuje sve što vam je potrebno za vašu kancelariju ili dom, uključujući desktop i laptop računare, monitore, štampače, skenere, tastature, miševe, kao i opremu za video nadzor, poput kamera, DVR-a i NVR-a. U našem šopu možete pronaći i veliki izbor kancelarijskog materijala, poput papira, olovaka, hemijskih olovaka, fascikli, registratora i mnogih drugih proizvoda koji će vam pomoći da organizujete vaše poslovanje. Naš tim stručnih prodavaca uvijek je spreman da vam pomogne u odabiru najbolje opreme za vaše potrebe, a naša konkurentna cene i brza dostava čine kupovinu jednostavnom.

Način plaćanja 1. Gotovinom – pouzećem, prilikom preuzimanja robe na željenoj adresi. 2. Uplatom na račun – svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun SR U-FORCE uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broji koji se generiše prilikom naručivanja ili u skladu sa instrukcijama koje Vam pošaljemo; 3. Platnim karticama – elektronskim putem, pomoću Visa, Master, Maestro, Dina ili AMEX karticom za internet plaćanje 4. Odloženo plaćanje – plaćanje na rate i to: čekovima građana, do 3 meseci bez kamate. Potrebno je kontaktirati call centar u vezi sa instrukcijama. Debitnom/kreditnom karticom Banca Intesa, 12 do rata

Isporuka proizvoda koje poručite putem našeg sajta biće dostavljeni, na teritoriji Srbije, u saradnji sa kurirskom službom AKS. Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije bez KiM. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća. Poručeni proizvodi dostavljaju se Vama lično ili licu koje ste naznačili kao primaoca pošiljke u roku od 2 do 5 radna dana, a najkasnije u roku od 30 dana. Za sve porudžbine čija je vrednost do 5.000 dinara, isporuka kurirskom službom se naplaćuje u iznosu do 300 dinara. Ukoliko vrednost porudžbine prelazi 5.000 dinara, a roba koja se isporučuje nije iz asortimana bele tehnike, usluga dostave kurirskom službom je besplatna. Isporuka bele tehnike iznosi 2.400 dinara za frižidere do 1.5m visine, šporete i veš mašine, za svaki pojedinačni komad. Za frižidere čija visina prelazi 1.5m visine, kao i za zamrzivače cena dostave je 2.800 dinara. Isporuka klima uređaja se naplaćuje 1.000 dinara. Za porudžbine čija ukupna masa iznosi od 30 do 60 kg, kao i za preteške, glomazne i izdvojene pošiljke, isporuka se obračunava posebno i o tome će svaki kupac biti obavešten pre isporuke. - preteška pošiljka (za svaki pojedinačni registrovani paket/kutiju težine veće od 30 kg) - glomaza pošiljka (za svaki pojedinačni registrovano kolet/paket koji prelazi dimenzije 60x60x60 cm odnosno odgovara zbiru dužine i obima paketa na najširem mestu poprečno do maksimalnih 300 cm, s tim da najveća dimenzija pošiljke može biti do 150 cm) - izdvojena pošiljka (za svaki pojedinačni registrovani paket/kutiju od strane nalogodavca čija sadržina zahteva posebnu pažnju i kao takva nosi oznaku upozorenja-lomljiva sadržina Za svaki pojedinačni uređaj čija je težina veća od 70 kg sa ukupnom dužinom stranica preko 300 cm tretiraće se kao dva komada.
Pogledaj više
 • Varvarin
 • Mite Milojevića 1
 • 037/787-698

Laptopovi - Uforce proizvodi

14 proizvoda
Filteri
Proizvođač
Cena
Dijagonala ekrana (inch)
Rezolucija ekrana
Ram memorija
Operativni sistem
Grafička karta
Tip procesora
Kapacitet hard diska
Proizvođač procesora

Sortiraj po:
 
48.290 din - 56.990 din 8 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
 • - 22 %
48.290 din - 56.990 din 8 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
 • - 20 %