Letnji popusti Letnji popusti
Drveni set geometrijskih tela Montesori 14046 Slike

Drveni set geometrijskih tela Montesori 14046 cene

Drveni set geometrijskih tela Montesori 14046 Geometrijski oblici i baze za shvatanje orijentacije u prostoru, povezivanje oblika i uviđanje povezanosti između 3D i figura i njima odgovarajucim 2D oblicima i bazama, tj.osnovama figura.Rad sa drvenim setom geometrisjkih oblika Montesori i bazamapomaže da dete uvidi povezanost između trodimenzionalnih figura i sa njima odgovarajućim dvodimenzionalnim oblicima i bazama, tj.osnovama figura. Drventi set geometrijskih tela Montesori je kvalitetan i d.
 
 
 
Trenutno nemamo ponudu za ovaj proizvod!
Pogledajte slične ponude

OPIS I KARAKTERISTIKE

Drveni set geometrijskih tela Montesori 14046 Geometrijski oblici i baze za shvatanje orijentacije u prostoru, povezivanje oblika i uviđanje povezanosti između 3D i figura i njima odgovarajucim 2D oblicima i bazama, tj.osnovama figura.Rad sa drvenim setom geometrisjkih oblika Montesori i bazamapomaže da dete uvidi povezanost između trodimenzionalnih figura i sa njima odgovarajućim dvodimenzionalnim oblicima i bazama, tj.osnovama figura. Drventi set geometrijskih tela Montesori je kvalitetan i dugorajan.

 
Promena cene

Grafikon prikazuje kretanje najniže cene proizvoda u izabranom vremenskom periodu.

 
Popularni testoviPrikaži sve
KOMENTARI
 
 
 
EPonuda sajt za upoređivanje cena i proizvoda, Vam omogućava da brzo i lako nađete Drveni set geometrijskih tela Montesori 14046 po najpovoljnijoj ceni u prodavnicama . Naš cilj je da kupci budu što bolje informisani o ponudi na tržištu Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Leskovac, Subotica i ostali gradovi). Vrlo lako nalazite željeni proizvod, cene i akcije za kategoriju Kreativni setovi i edukativne igračke cene , ne morate da lutate od sajta do sajta za Kreativni setovi i edukativne igračke, sve Vam je na jednom mestu. Naši operateri svakodnevno ažuriraju cene ali je potrebno da proverite cenu i dostupnost kod prodavnice. EPonuda ne može da garantuje potpunu tačnost specifikacije i slika za Drveni set geometrijskih tela Montesori 14046. Pre kupovine, proverite podatke na sajtu prodavnice.
 
Popularni katalozi