18 proizvoda u 14 prodavnica
Filteri
Sortiraj
 
  • Proizvođač: NintendoX
  • Odstrani sve

32.999 din - 38.920 din

3 prodavnica Uporedi cene

32.999 din - 32.999 din

2 prodavnica Uporedi cene

 

 

Igračke konzole su specijalizovani računari dizajnirani za igranje video igrica. Obično se povezuju na TV ili monitor i dolaze sa raznim ulaznim uređajima, kao što su kontroleri, za interakciju sa igrama.

Glavni brendovi igračkih konzola

Sony PlayStation: Sony PlayStation brend je dominantan igrač na tržištu konzola od kada je originalni PlayStation objavljen 1994. Trenutni PlayStation 5 nudi grafiku visokog kvaliteta, brzo učitavanje i veliku biblioteku ekskluzivnih igrica.

Microsoft Xbox: Microsoftov Xbox brend je poznat po svom moćnom hardveru i naprednim funkcijama, kao što su kompatibilnost sa prethodnim modelima i striming igrica. Trenutne konzole Xbox Series X|S nude 4K grafiku, visoku brzinu kadrova i pristup popularnim uslugama kao što je Xbox Game Pass.

Nintendo Switch: Nintendo Switch konzola je jedinstvena po tome što se može koristiti i kao kućna konzola i kao prenosivi uređaj. Switch ima ekran osetljiv na dodir, odvojive kontrolere i veliku biblioteku ekskluzivnih igrica, uključujući popularne franšize kao što su Super Mario i The Legend of Zelda.

Svaki od ovih brendova nudi jedinstveno iskustvo igranja igrica i ima posvećene korisnike. Iako postoji određeno preklapanje u igrica dostupnim na svakoj platformi, svaki brend takođe ima svoje ekskluzivne naslove koji se mogu igrati samo na njihovim konzolama.

Igračke konzole su postale popularan oblik zabave i u njima uživaju milioni ljudi širom sveta. One nude zgodan način za igranje igrica u udobnosti svog doma i često uključuju funkcije kao što su mogućnost igranja igrica sa više igrača i digitalne prodavnice za kupovinu igrica. Uz kontinuirani rast industrije igrica, verovatno je da će konzole za igranje nastaviti da se razvijaju i nude nove i uzbudljive funkcije za gejmere.

Prikaži više