Garmin ZUMO 396 LMT-S Moto GPS navigacija Slike

Garmin ZUMO 396 LMT-S Moto GPS navigacija cene

Motociklistička navigacija za krivudave puteve do pustolovine. 4,3-inčni ekran osetljiv na dodir čitljiv na sunčevoj svetlosti, kompatibilan je za rad u rukavicama, otporan na pare od goriva, UV zrake i teške vremenske uslove. Ostanite povezani uz hands-free pozive, pametna obaveštenja i jednostavno deljenje GPX datoteka za grupne vožnje; upravljajte muzikom i listama pesama s pametnog telefona na zūmo ekranu. Pristupite besplatnim Live uslugama za saobraćajne informacije i vremensku prognozu.
 
 • Najbolja cena
 • Popularno
 
Garmin ZUMO 396 LMT-S Moto GPS navigacija Slike
Garmin ZUMO 396 LMT-S Moto GPS navigacija
Trenutno najbolja ponuda:
56990.00 din u DS Market
Više o ponudi Prikaži prodavnice (1)
 
Prodavac Napomena Na stanju Cena Prodavac

DS Market

Proveri stanje
Poseti prodavnicu
Zumo 396 LMT-S Europe
Prodavcu napomenite da ste proizvod videli na portalu EPONUDA.com
Cena ažurirana: 25.02.2024

OPIS I KARAKTERISTIKE

Motociklistička navigacija za krivudave puteve do pustolovine. 4,3-inčni ekran osetljiv na dodir čitljiv na sunčevoj svetlosti, kompatibilan je za rad u rukavicama, otporan na pare od goriva, UV zrake i teške vremenske uslove.

 

Ostanite povezani uz hands-free pozive, pametna obaveštenja i jednostavno deljenje GPX datoteka za grupne vožnje; upravljajte muzikom i listama pesama s pametnog telefona na zūmo ekranu. Pristupite besplatnim Live uslugama za saobraćajne informacije i vremensku prognozu pomoću aplikacije Smartphone Link.

 

Garmin Adventurous Routing traži krivudave ili brdske puteve i ograničava vožnju glavnim autoputevima. Ugrađena Wi-Fi tehnologija za jednostavno ažuriranje karata i softvera bez računara.

 

Korisna upozorenja za vozača o oštrim krivinama, kamerama za merenje brzine i još mnogo toga, automatska obaveštenja o nezgodama. Na uređaj su učitane lifetime karte cele Evrope.

 

Pretvorite rute u pustolovine. Zahvaljujući robusnom dizajnu za sve vremenske uslove, funkcijama bežičnog povezivanja i 4,3-inčnim ekranom osetljivim na dodir pogodnom za upotrebu s rukavicama, naš zūmo 396LMT-S navigacioni uređaj za motocikle je osmišljen kako biste jednostavne vožnje pretvorili u krivudave, zahtevne i uzbudljive pustolovine. Svoje pustolovine možete i deliti s prijateljima.

 

Uključite svoju grupu. Zahvaljujući funkciji Garmin Adventurous Routing koja vam pomaže izbeći dosadne rute po autoputevima, zūmo 396LMT-S vam omogućuje da odredite preference izrade rute koje traže krivudave, brdovite i terenske vožnje u kojima uživate. Možete jednostavno poslati GPX datoteke s telefona na zūmo ili podeliti GPX datoteke sa drugim vozačima kako biste svi sledili istu rutu. Kada se zūmo upari s telefonom, Smartphone Link aplikacija takođe omogućuva pametnu funkciju LiveTrack koja vašim prijateljima omogućuje praćenje vaše lokacije u stvarnom vremenu prilikom svake vožnje.

 

Više pogodnosti Bluetooth tehnologije. Ako želite praktičniju vožnju, sinhronizujte zūmo s kompatibilnim pametnim telefonom i slušalicama ili kacigom s Bluetooth tehnologijom (prodaju se odvojeno) kako biste upućivali i primali pozive, a da pri tome nećete morati skidati rukavice ili kacigu. Telefon možete držati u džepu ili torbi i uprkos tome telefonirati hands-free i potpuno koncentrisani na drum. Takođe možete primati prilagodljiva pametna obaveštenja za pozive, tekstualne poruke, upozorenja aplikacija i još mnogo toga. Pritom možete i upravljati muzikom i listama pesama s pametnog telefona direktno na ekranu uređaja za navigaciju zūmo. Možete imati svoju muziku u pozadini tokom vožnje.

 

Besplatni aktuelni podaci o saobraćaju i vremenskim uslovima. Što se događa na putu ispred vama? Zūmo 396LMT-S može vas povezati sa saobraćajnim informacijama i informacijama o vremenskim uslovima u stvarnom vremenu pomoću aplikacije Smartphone Link. Ova besplatna mobilna aplikacija povezuje vaš zūmo sa vašim iPhone ili Android pametnim telefonom. Ostanite u toku uz ugrađeni Wi-Fi. Budući da zūmo 396LMT-S sadrži ugrađenu Wi-Fi tehnologiju, možete jednostavno nadograđivati karte i softver. Kada novo ažuriranje postane dostupno, a vi ste povezani na Wi-Fi mrežu, automatski ćete primiti obaveštenje na ekranu koje će vas uputiti da uradite ažuriranje jednim dodirom tastera. Svoj zūmo uređaj ne morate priključiti u računar.

 

Držite situaciju pod kontrolom uz upozorenja za vozača. Kako biste uvek znali šta se događa oko vas i tako vozili sigurnije, zūmo 396LMT-S će vas upozoriti na oštre krivine, promene ograničenja brzine, pružne prelaze ili prelaze za životinje, školske zone i još mnogo toga. Pored toga, upozoriće vas i ako počnete voziti u suprotnom smeru u jednosmernoj ulici. Primićete upozorenja i na kamere za merenje brzine i prolazak kroz crveno svetlo koje se nalaze u blizini. Uz to, za vreme dugih vožnji funkcija koja vas upozorava na umor predložiće vreme za pauzu i mesto za odmor koje biste mogli uzeti u obzir ako ste vozili više sati. Kako biste bili mirniji, zūmo uređaj za navigaciju sadrži funkciju Automatsko obaveštenje o nezgodi koja šalje tekstualnu poruku sa podacima o lokaciji kontaktu koji ste prethodno zadali ako dođe do nezgode na drumu.

 

Zaboravite na vožnju s praznim rezervoarom. Ugrađeni putni računar sa digitalnim meračem goriva je sastavni deo vašeg uređaja zūmo 396LMT-S. On vam omogućuje da procenite koliko još kilometara možete preći pre nego što ispraznite rezervoar. Dinamična upozorenja na benzinske pumpe upozoriće vas kada je vrijeme da natočite gorivo i čak vam predložiti benzinske stanice koje se nalaze u vašoj blizini. Praktičan indikator ograničenja brzine upozorava vas kada je vreme da usporite. Uz to, prikaz digitalnog kompasa i baze podataka tačaka interesa prilagođenih motociklima pomažu vam da pronađete mesta koja nude usluge popravke motocikla, distributere i mnoge druge lokacije. Zūmo ima i zapisnik istorije servisa kako biste jednostavnije mogli voditi beleške o datumima servisa, pređenim kilometrima i radovima obavljenima na vašem motociklu.

 

Alati za navigaciju. Tokom vožnje s uređajem zūmo 396LMT-S, Aktivna pomoć za trake daje vam glasovna uputstva i prikazuje jarke strelice na ekranu koje vam ukazuju na odgovarajuću traku u kojoj se morate nalaziti za sledeće skretanje ili izlaz sa autoputa. Prikazuju se i raskrsnice i prelazi na vašoj ruti kako biste jednostavnije radili navigaciju na složenim prelazima. Pritom, funkcija Nadolazi kojom je opremljen zūmo vam omogućuje jednostavan pregled zanimljivih mesta i ciljeva duž rute, a da pri tome na ekranu navigacionog uređaja ne morate zatvoriti prikaz karte. Uz to, pomoću jednostavnog oblikovanja možete podesiti rute dodavanjem tačaka na karti pa tako možete voziti kroz preferirana područja ili određenim putevima. Pritom, slušanje naziva ulica i uputa za navigaciju vam omogućuje da ostanete fokusirani na drum. Funkcija Garmin Real Directions daje smernice upotrebljavajući prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju (npr, "Skrenite desno nakon crvene zgrade"). Tu je i praktična funkcija TracBack koja vam omogućuje da u povratku pomoću zūmo uređaja radite navigaciju unazad istom rutom.

 

Fizičke specifikacije i performanse:

 • Dimenzije: 12,5 x 8,6 x 2,5 cm
 • Veličina ekrana, Š x V: 9,4 x 5,6 cm; dijagonala 10,9 cm (4,3")
 • Rezolucija ekrana, Š x V: 480 x 272 piksela
 • Vrsta ekrana: WQVGA color TFT sa belim pozadinskim osvetljenjem
 • Težina: 241,1 g
 • Baterija: punjiva litijum-jonska baterija
 • Trajanje baterije: do 4 sata
 • Vodootporan: Da (IPX7)
 • GPS prijemnik visoke osetljivosti: Da
 •  

Karte i memorija:

 • Doživotno ažuriranje karti: Da
 • Detaljne karte u paketu: Da; karta cele Evropa
 • Ugrađena memorija: internal solid state
 • Mogućnost dodavanja memorije: microSD kartica (nije u paketu)
 • Prilagođene tačke interesa - korisničke POI tačke, adrese: Da
 •  

Navigacione funkcije:

 • Izgovaranje naziva ulica: Da
 • Upravljanje uređajem glasovnim komandama: Da
 • Lane assist (navođenje u ispravnu saobraćajnu traku): Da
 • Junction view (prikaz komplikovanih saobraćajnica - ukrštanja i saobraćajnih znakova): Da
 • Izbegavanje rute (izbegavanje autoputa, naplate putarine itd,): Da
 • Bluetooth bežična tehnologija: Da
 • Prikaz ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu puteva u SAD-u i Evropi): Da
 • MP3 plejer: Da
 • Prikaz nadolazećih usluga - POI tačaka na ruti kretanja (servisi, bez, pumpe, restorani, bankomati): Da
 • Trip planner (planer putovanja): Da
 • Trip log (zapisnik trase): Da
 •  

Dodatno: Opšte

 • Dimenzije: 12,5 x 8,6 x 2,5 cm
 • Težina: 241,1 g
 • Vodootpornost: Da (IPX7)
 • Baterija: punjiva litijum-jonska baterija
 • Vrsta zaslona: WQVGA color TFT sa belim pozadinskim osvetljenjem
 • Veličina zaslona, Š x V: 9,4 x 5,6 cm; dijagonala 10,9 cm (4,3")
 • Rezolucija zaslona, Š x V: 480 x 272 piksela
 • Trajanje baterije: do 4 sata
 
Promena cene

Grafikon prikazuje kretanje najniže cene proizvoda u izabranom vremenskom periodu.

Trenutno najbolja ponuda:

56.990,00 din u DS Market

 

VIDEO TEST & RECENZIJA

23:14 Dec 2023 Vreme čitanja: 3 min

Garmin ZUMO 396 LMT-S Moto video test

Pregled Garmin Zumo 396

Hej svima, pogledaćemo Garmin Zumo 396. Ovo je GPS jedinica za motocikl napravljena od strane Garmina. Stavio sam ga na motocikl i pokazaću vam kako sam to uradio. Razgovaraćemo o njegovim karakteristikama, za šta je dobro prilagođen, a šta nije, a ja ću vam dati neke prednosti i nedostatke. Do kraja videa, reći ću vam da li mislim da je vredan cene i da li bih ga preporučio ili ne. Pa hajde da počnemo!

Specifikacije

Garmin Zumo 396 LMT-S je GPS jedinica za motocikl. Dolazi sa dodacima za montažu upravljača koji rade za većinu upravljača motocikala. Zahteva napajanje od 12 volti i ima uklonjivo postolje da spreči krađu. Otporan je na vremenske prilike i ima potpunu integraciju pametnog telefona. Takođe ima integraciju saobraćaja ako imate vezu sa pametnim telefonom. Jedinica je opremljena opcijama bez pločnika za dual-sport ili off-road avanture.

Instalacija i podešavanje

Instalacija Garmin Zumo 396 je jednostavna. Možete ga montirati na upravljač pomoću priloženog pribora ili koristiti nosač kočionog rezervoara ako imate ograničen prostor. Preporučujem da koristite priključak za baterije za punjenje jedinice tokom vožnje. Jedinica ima postolje koje se može ukloniti, tako da ga možete lako ukloniti radi sigurnosti ili udobnosti. Sama GPS jedinica je otporna na vremenske prilike i dolazi sa poklopcem za vodu za dodatnu zaštitu.

Karakteristike

Garmin Zumo 396 ima nekoliko korisnih funkcija za vozače motocikala. Ima potpunu integraciju pametnog telefona i može se povezati na radio za kacigu ako imate Bluetooth podešavanje. Takođe nudi integraciju saobraćaja, koja pruža ažuriranja saobraćaja uživo za efikasno planiranje rute. Jedna od istaknutih karakteristika je Garmin Adventurous Routing, koja vam omogućava da prilagodite svoju rutu na osnovu vaših preferencija, kao što su krivine, brda ili opcije van glavnog puta. Jedinica takođe ima ugrađene TripAdvisor i Foursquare integraciju za pronalaženje zanimljivih tačaka duž vaše rute.

Performanse

Garmin Zumo 396 radi izuzetno dobro. GPS tačnost je na pravom mestu i odlično radi u pronalaženju oblasti od interesa i pružanju uputstava skretanje po skretanje. Funkcija Garmin avanturističkog rutiranja je pravi vrhunac, jer vam pomaže da otkrijete nove puteve i rute za koje možda niste znali da postoje. Ekran uređaja je jasan i lak za čitanje, čak i sa rukavicama. Trajanje baterije je pristojno, ali uvek je najbolje imati način da je napunite na dužim vožnjama.

Prednosti:

 • Dizajn i dodatna oprema za motocikle
 • Potpuna integracija pametnog telefona
 • Garmine Adventurous Routing za prilagođene rute
 • Otpornost na vremenske uslove i izdržljiva konstrukcija
 • Jasan i lak za čitanje ekran

Mane:

 • Nije pogodan za jednostruke ili terenske staze
 • Raspored tastature može biti glomazan
 • Možda je prevelik za manje motocikle

U zaključku, toplo preporučujem Garmin Zumo 396 za entuzijaste motocikala koji uživaju u dužim vožnjama i avanturama. Nudi niz funkcija posebno dizajniranih za vozače motocikala, uključujući prilagodljive rute i potpunu integraciju pametnog telefona. Iako možda nije pogodan za terenske ili jednostruke staze, ističe se u pružanju pouzdane GPS navigacije na putu. Sa svojom izdržljivom konstrukcijom i dizajnom otpornim na vremenske uslove, to je vredna investicija za svakog vozača motocikla.

Popularni testoviPrikaži sve
KOMENTARI
 
 
 
EPonuda sajt za upoređivanje cena i proizvoda, Vam omogućava da brzo i lako nađete Garmin ZUMO 396 LMT-S Moto GPS navigacija po najpovoljnijoj ceni u prodavnicama DS Market. Naš cilj je da kupci budu što bolje informisani o ponudi na tržištu Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Leskovac, Subotica i ostali gradovi). Vrlo lako nalazite željeni proizvod, cene i akcije za kategoriju GPS navigacije cene , ne morate da lutate od sajta do sajta za Garmin GPS navigacije, sve Vam je na jednom mestu. Naši operateri svakodnevno ažuriraju cene ali je potrebno da proverite cenu i dostupnost kod prodavnice. EPonuda ne može da garantuje potpunu tačnost specifikacije i slika za Garmin ZUMO 396 LMT-S Moto GPS navigacija. Pre kupovine, proverite podatke na sajtu prodavnice.
 
Popularni katalozi