Popusti kuca i basta Popusti kuca i basta
Catler Ketler KE 410 Slike

Catler Ketler KE 410 cene

ČAJNIK SA DUPLIM ZIDOVIMACatler KE 410 Doublevall+ čajnik nudi eleganciju prozirnog stakla i istovremeno maksimalnu sigurnost.ZAPREMINA 1,5 LSTAKLENA POSUDA SA DVOSTRUKIM ZIDOVIMAPLAVO LED SVETLOSKRIVENI GREJNI ELEMENT OD NERĐAJUĆEG ČELIKAELEGANCIJA PROZIRNOG STAKLA UZ MAKSIMALNU SIGURNOSTVisokokvalitetno sigurnosno staklo u kombinaciji sa nerđajućim čelikom ulepšaće svaki kuhinjski pult. Zahvaljujući jasno vidljivom vodenom žigu zagrevate samo potrebnu količinu vode i tako štedite energiju. Savršena izolacija dva staklena sloja će duže zadržati prokuvanu vodu toplom uz minimalnu energiju koja je potrebna za ponovno zagrevanje.POSMATRAJTE LEPOTU VODE BEZ OPASNOSTI OD OPEKOTINACatler KE 410 Doublevall+ čajnik konačno nudi eleganciju prozirnog stakla i istovremeno maksimalnu sigurnost. Stakleni zidovi ispunjeni vakuumom zadržavaju toplotu unutra i obezbeđuju sigurnu temperaturu na površini bez opasnosti od opekotina. Savršena izolacija od dva staklena sloja održava vodu toplom duže uz minimum energije potrebne za ponovno zagrevanje.LED POZADINSKO OSVETLjENjEZahvaljujući LED pozadinskom osvetljenju, možete uživati u zadivljujućoj lepoti ključale vode, koju možete čak i dodirnuti.FUNKCIJEPOKLOPAC SA ŠARKAMA LAKO OTVARANjE POKLOPCA PRITISKOM NA DUGMESKRIVENI GREJNI ELEMENT OD NERĐAJUĆEG ČELIKASTAKLENA POSUDA SA DVOSTRUKIM ZIDOVIMA, BRUŠENI NERĐAJUĆI ČELIKPLAVO LED POZADINSKO OSVETLjENjE UGRAĐENO U TELO ČAJNIKA I PREKIDAČLAMPICA INDIKATORA RADAZAŠTITA OD KLjUČANjA I PREGREVANjAPREKIDAČ ZA UKLjUČIVANjE/ISKLjUČIVANjEISKLjUČUJE SE AUTOMATSKI PRILIKOM KLjUČANjASKLADIŠTENjE KABLA U BAZIINDIKATOR NIVOA VODEAUTOMATSKO ISKLjUČIVANjE KADA SE ČAJNIK UKLONI SA POSTOLjASTRIKS KONEKTORTEHNIČKE SPECIFIKACIJEZapremina 1,5 lNapon: 220 V 240 V / 50 Hz 60 HzPotrošnja energije: 1850 V 2200 V.
 
  • Najbolja cena
 
Catler Ketler KE 410 Slike
Catler Ketler KE 410
Trenutno najbolja ponuda:
6990.00 din u Nitom
Više o ponudi Prikaži prodavnice (1)
 
Prodavac Napomena Na stanju Cena Prodavac

Nitom

Sve za Vaš dom pronađite u PB Nitom. Svakodnevne Akcije i niske cene. Isporuka na teritoriji cele Srbije.
Na stanju
Poseti prodavnicu
Robu poručenu u našoj Nitom Web prodavnici dostavljamo Vam preko kurirske službe na teritoriji cele Srbije.
Sve za Vaš dom pronađite u PB Nitom. Svakodnevne Akcije i niske cene. Isporuka na teritoriji cele Srbije.
Ketler KE 410
Prodavcu napomenite da ste proizvod videli na portalu EPONUDA.com
Cena ažurirana: 24.04.2024

OPIS I KARAKTERISTIKE

ČAJNIK SA DUPLIM ZIDOVIMA

Catler KE 410 Doublevall+ čajnik nudi eleganciju prozirnog stakla i istovremeno maksimalnu sigurnost.
ZAPREMINA 1,5 L
STAKLENA POSUDA SA DVOSTRUKIM ZIDOVIMA
PLAVO LED SVETLO
SKRIVENI GREJNI ELEMENT OD NERĐAJUĆEG ČELIKA
ELEGANCIJA PROZIRNOG STAKLA UZ MAKSIMALNU SIGURNOST
Visokokvalitetno sigurnosno staklo u kombinaciji sa nerđajućim čelikom ulepšaće svaki kuhinjski pult. Zahvaljujući jasno vidljivom vodenom žigu zagrevate samo potrebnu količinu vode i tako štedite energiju. Savršena izolacija dva staklena sloja će duže zadržati prokuvanu vodu toplom uz minimalnu energiju koja je potrebna za ponovno zagrevanje.
POSMATRAJTE LEPOTU VODE BEZ OPASNOSTI OD OPEKOTINA
Catler KE 410 Doublevall+ čajnik konačno nudi eleganciju prozirnog stakla i istovremeno maksimalnu sigurnost. Stakleni zidovi ispunjeni vakuumom zadržavaju toplotu unutra i obezbeđuju sigurnu temperaturu na površini bez opasnosti od opekotina. Savršena izolacija od dva staklena sloja održava vodu toplom duže uz minimum energije potrebne za ponovno zagrevanje.
LED POZADINSKO OSVETLjENjE
Zahvaljujući LED pozadinskom osvetljenju, možete uživati u zadivljujućoj lepoti ključale vode, koju možete čak i dodirnuti.

FUNKCIJE
POKLOPAC SA ŠARKAMA LAKO OTVARANjE POKLOPCA PRITISKOM NA DUGME
SKRIVENI GREJNI ELEMENT OD NERĐAJUĆEG ČELIKA
STAKLENA POSUDA SA DVOSTRUKIM ZIDOVIMA, BRUŠENI NERĐAJUĆI ČELIK
PLAVO LED POZADINSKO OSVETLjENjE UGRAĐENO U TELO ČAJNIKA I PREKIDAČ
LAMPICA INDIKATORA RADA
ZAŠTITA OD KLjUČANjA I PREGREVANjA
PREKIDAČ ZA UKLjUČIVANjE/ISKLjUČIVANjE
ISKLjUČUJE SE AUTOMATSKI PRILIKOM KLjUČANjA
SKLADIŠTENjE KABLA U BAZI
INDIKATOR NIVOA VODE
AUTOMATSKO ISKLjUČIVANjE KADA SE ČAJNIK UKLONI SA POSTOLjA
STRIKS KONEKTOR

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Zapremina 1,5 l
Napon: 220 V 240 V / 50 Hz 60 Hz
Potrošnja energije: 1850 V 2200 V

 
Promena cene

Grafikon prikazuje kretanje najniže cene proizvoda u izabranom vremenskom periodu.

Trenutno najbolja ponuda:

6.990,00 din u Nitom

 
Popularni testoviPrikaži sve
KOMENTARI
 
 
 
EPonuda sajt za upoređivanje cena i proizvoda, Vam omogućava da brzo i lako nađete Catler Ketler KE 410 po najpovoljnijoj ceni u prodavnicama Nitom. Naš cilj je da kupci budu što bolje informisani o ponudi na tržištu Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Leskovac, Subotica i ostali gradovi). Vrlo lako nalazite željeni proizvod, cene i akcije za kategoriju Nesortirano cene , ne morate da lutate od sajta do sajta za Catler Nesortirano, sve Vam je na jednom mestu. Naši operateri svakodnevno ažuriraju cene ali je potrebno da proverite cenu i dostupnost kod prodavnice. EPonuda ne može da garantuje potpunu tačnost specifikacije i slika za Catler Ketler KE 410. Pre kupovine, proverite podatke na sajtu prodavnice.