111 proizvoda u 1 prodavnica
Filteri
Proizvođač
Cena

Sortiraj
 
  • Proizvođač: CamaieuX
  • Odstrani sve
Popularni testoviPrikaži sve

Zanimljivi proizvodi te očekuju u srodnim kategorijama

Ne zanemarite povezane kategorije


 
123 >
 

 
Na ePonuda možete pronači veliki izbor ženskih pantalona različitih stilova.

Odaberite široke pantalone, inspirisane leđernim hip-hop uličnim stilom i uklopite ih sa odgovarajučim patikama. Za toplo vreme odaberite kapri pantalone dužine od tri četvrtine, užeg ili šireg kroja, i kombinujte ih uz patike, cipele ili mokasine.
Za poslovniji stil odaberite platnene ili lanene pantalone.

Na ePonuda će svaka žena pronaći pantalone prema svom ukusu.

Uz pantalone, gotovo svaka žena poseduje par i farmerki - nije ni čudo kada su podjednako udobne, ležerne i svestrane. Farmerke su u međuvremenu ne samo ušle na modne piste najboljih dizajnera, već su odavno osvojile srca žena. Farmerke su pretekle čak i suknje i haljine, i naravno ne bez razloga. Jer bez obzira koju figuru imala, pravi model čeka pravu ženu.

Koji su modeli farmerki popularni?
Prvo i najvažnije klasik koji zapravo ne izlazi iz mode: uske farmerke. Čvrsto su zategnute čitavom dužinom noge. Ove farmerke su se proslavile, na primer, kroz modele Levi's ili Vrangler. Mogu se kombinovati sa širokim džemperom ili košuljom i čizmama.
Lepršave farmerke, koje su trijumfalno napredovale 60-ih, a ove jeseni će se naći u ženskim ormarima, potpuno su drugačije. Ako želite da kupite takav model, on ne samo da sjajno izgleda sa visokim potpeticama ili čizmama sa visokim blok potpeticama, već i ističe beskrajno duge noge.

Povratak iz 90-ih i ove godine su veoma popularne farmerke sa vrlo visokim strukom. Takozvane farmerke visokog struka, takođe nazvane mama farmerke, skrivaju sva problematična mesta u predelu stomaka i vizuelno produžavaju nogu.
Prikaži više