TOP 8 PROIZVODA KOJI ĆE TI OLAKŠATI RAD OD KUĆE

Mnogima od nas je rad od kuće postao potpuno normalan. Nekada imamo osećaj kao da nikada nismo ni radili iz kancelarije, zar ne? 

Adaptacija je definitivno ključ svega, tako da smo u ovom blogu (iz ličnog iskustva) izdvojili 8 proizvoda koji nam mogu učiniti rad od kuće lakšim ili barem zanimljivijim.

1. Pilates lopta

Kada dugo sedimo za kompjuterom najviše pate naša leđa. Ukoliko niste spremni da odvojite pozamašnu sumu za gejmerske stolice ili dobru kancelarijsku stolicu, pilates lopta je super rešenje za vas.

Mnogi lekari smatraju da je sedenje na pilates lopti veoma zdravo za mišiće leđa i kičmu. Takođe dolazi i do aktivacije stomačnih mišića.

Verujemo da ako niste još uvek probali sedenje na pilates lopti umesto na stolici – može da vam deluje šašavo, ali leđa će vas manje boleti.

2. Odmarač za leđa

Ukoliko vam sedenje na pilates lopti zvuči kao metod koji nije za vas, a vaše radno mesto iziskuje rad u sedećem položaju, imamo još jedno rešenje! Ovaj mrežasti odmarač za leđa samo zakačite na naslon svoje stolice. 

Mrežasta struktura omogućava protok vazduha, pruža potporu vašim leđima i veoma se lako prilagođava.

3. Bluetooth slušalice

Kada imamo sastanak a ukućani nam spavaju, bez dobrih slušalica možemo biti u nezgodnoj situaciji.

Uz dobre bluetooth slušalice možemo na miru čuti kolege, a ukoliko ne moramo da palimo kameru, slušalice bez kablova su pravo rešenje  da ustanemo sa stolice i malo se protegnemo.

U krajnjem slučaju, ako i pustimo po koji narodnjak dok radimo, niko neće znati, a olakšaće nam posao i uveseliti nas 🙂 !

4. Stoni planer

Mnoge stvari smo digitalizovali, ali psiholozi tvrde da informacije koje zapišemo rukom lakše pamtimo. Ukoliko morate da baratate sa više informacija u isto vreme za vas je – stoni planer!

Stoni planer, minimalističkih linija i nijansi, idealan za radni i kancelarijski sto. Koncipiran je na nedeljnom nivou- jedna sedmica je na dve stranice – gornji list nudi prostor za beleške kao i kompletan godišnji pregled, na donjem listu su vremenske podele od 8 do 21 (nedeljom od 8 do 17 časova) za određene sastanke.

Unutrašnji tekst je na 4 jezika uz informacije o važnim međunarodnim praznicima i prostorom za dodatne beleške i planiranje. Korice su izrađene od originalnog BN balakron materijala, sa prstenastim povezom, unutrašnjost je od FSC papira, štampa na mastilima na bazi soje. 

5. Magnetna tabla za pisanje

Kažu da do jedne dobre ideje dolazimo tako što njoj predhodi mnogo lošijih! Magnetne table za pisanje su odlične za zapisivanje ideja, crtanje mapa uma, brainstorming ili pak podsetnik.

Možete ih kupiti sa stalkom ili ih samo jednostavno zakačiti za zid. Mogu se naći u raznim dimenzijama, tako da smo sigurni da svaka može da se uklopi u vaš životni prostor.

6. Wireless punjači

Verujemo da je svakome kablova preko glave. Ukoliko imate telefon novije generacije dovoljno je da samo prislonite svoj telefon na punjač, bez brige da li će vam se uvrnuti kabl i vaš telefon će ubrzo biti napunjen.

Postoje i fantastični 3 u 1 wireless punjači na kojima pored telefona možete puniti i svoj pametni sat i bluetooth slušalice. 

Praktično i korisno, zar ne? Pored toga što su praktični, ovaj tip punjača je i futurističkog dizajna tako da će biti lep dodatak enterijeru svakog stana.

7. Hladnjaci za laptop

Ukoliko ne koristimo PC, usled višečasovnog korišćenja, laptopovi se veoma brzo zagrevaju. Da bi nam duže trajali kupovina hladnjaka za laptop je veoma dobra odluka. 

Većina hladnjaka se povezuje sa vašim laptopom putem USB kabla, ima radni prosečan radni vek od 3000 do 6000 sati. Ukoliko ponekada držite svoj računar na krevetu ili u krilu, sprečićete pregrejavanje uređaja i ulazak prašine u otvore. 

8. Naočare za kompjuter

Svaki ekran emituje plavo zračenje koje je veoma štetno za naše oči. Veliki broj sati provedemo gledajući ekran telefona, kompjutera ili televizora. To može ostaviti velike posledice naš vid. 

Treba da uradimo sve što je u našoj moći kako bi se zaštitili, a to možemo učiniti tako što ćemo uzeti naočare za kompjuter. Specijalna stakla će nam definitivno olakšati kako rad na računaru tako i gledanje filmova.

SADRŽAJ

Povezane vesti