Top 5 poklona za Dan Zaljubljenih- za nju i njega

Uskoro nam stiže dan ljubavi. Bilo da slavite ovaj praznik ili ne pokloni su uvek dobrodošli.

Iz razgovora sa jačim polom, zaključili smo da su često u problemu kako da obraduju svoje dame. Cveće i bombonjere su uvek siguran izbor ali dobro je dodati malo originalnosti.

Damama nije mnogo lakše u ovoj situaciji, tako da smo odlučili da pomognemo i damo vam par ideja kojima iznenađenje može da bude veće.

ZA DAME

1. Sveća– Neka sekunde uživanja budu protkane mirisom 

Kada posle napornog dana stavite masku na lice, pustite tihu muziku i uzmete knjigu u ruke, ambijent je fantastično upotpuniti tako što ćete upaliti mirisnu sveću koja će dati divan pečat kraju dana. 

Bilo da zajedno uživate u tim trenucima, kvalitetna sveća će doprineti romantici, a prostoriju ispuniti mirisom. Naš predlog su Woodwick sveće, čuvene po dugotrajnosti, intenzivnim mirisima i dobro dizajniranom pakovanju.

2. Novčanik – čuvar bitnih stvari

U novčaniku ne držimo samo novac, već i mnoge dragocene stvari pored dokumenata kao što su male slike i amajlije.

Postoji verovanje da kada nekome želite da poklonite novčanik, trebao bi da bude crvene boje jer ona privlači novac, ali crvenu boju vezujemo i sa bojom ljubavi. Preporučujemo novčanike brenda Mona, visokog kvaliteta i raznih dimenzija. 

Ukoliko želite lep dizajn ali vam je budžet malo manji, novčanik brenda Fashionhunters je uvek dobar izbor.

3. Futrola za pasoš– vreme je za nove avanture

Za putovanje je uvek pravo vreme! Bilo da putujemo kolima ili pak spremamo savršen outfit za aerodrom, pasoš ne mora izgledati dosadno već može dobiti i lični pečat. 

Ukoliko prilikom pakovanja ovog poklona za svoju damu, ubacite i neku avionsku kartu, sigurni smo da u ovom poklonu nema greške!

4. Narukvica– mali podsetnik na divne trenutke

Ukoliko niste potpuno sigurni kakva narukvica bi se dopala vašoj nežnijoj polovini, Pandora je pravo rešenje. Pored velikog izbora minđuša i ogrlica, Pandora se razlikuje to svojim čuvenim ‘’custom’’ narukvicama.

 Kada uzmete samo narukvicu, na nju možete staviti posebne priveske koji označavaju vaše posebne trenutke. Svaka kombinacija je individualna jer je pravite sami. Ukoliko vaša partnerka voli da putuje, uzmite joj privezak aviona. Ukoliko i dalje vodi Disney crtaće izbor je veliki, ili pak joj možete pokloniti srce na privesku. 

Na vama je samo da odaberete privezak koji je najbolje opisuje!

5. Smart watch– praktičan i moderan poklon

Ukoliko ja vaš budžet malo veći, pametni sat je rešenje koje bi svakog ostavilo bez daha. Mi smo imali priliku da uradimo recenziju novog Apple iWatch series 7 (koju možete pogledati ovde ) i definitivno ga preporučujemo.

Međutim postoje i dosta povoljnije varijante od iWatch i Samsung modela tako da neke povoljnije opcije mogu biti Huawei Fit, vaš lični trener u pametnom satu, Xiaomi Mi watch ili neki od Amazfit satova. 

ZA NJEGA

1. Igrice I konzole za igrice – zadrži dete u sebi

Iako neki smatraju da su igrice za klince, gejming industrija nam govori baš suprotno. Svi znamo barem 2 muškarca koji uživaju da svoje slobodno vreme provode igrajući igrice na kompjuteru ili konzoli.

Ukoliko vaša jača polovina uživa da ovako provodi vreme, uvek ga možete obradovati novom igricom. Samo se nadamo da će deo vremena biti rezervisan i za vas 🙂

Zvuci iz Super Maria ili Pac Mana su one male stvari koje nas vraćaju u detinjstvo. Ukoliko želite unikatan poklon korektne cene naš predlog je Retro mini video igra Sup sa čak 400 igrica. 

Oblik starog aparata za arkadne igrice spakovan u malo pakovanje Micro Arcade sa 156 igrica je siguran obarač sa nogu, a takmičenje u dobrom starom Street Fighteru je uvek zanimljiv način da se provede vreme!

2. Kaiš– obavezan detalj za svakog modernog muškarca

Kaiševi pored toga što imaju veoma korisnu ulogu, služe i kao neizostavan modni detalj. 

Modno pravilo nalaže da kaiš uvek treba kombinovati sa cipelama, tako da ukoliko niste sigurni za boju, samo bacite pogled na obuću vašeg muškarca. Ukoliko ne nosi cipele, kaiš mu je i dalje potreban, možete se odlučiti za sportsku varijantu.

Svi kaiševi dolaze u prelepo dizajniranim kutijama, tako da će vaš poklon biti i koristan i lepo upakovan.

3. Bežične slušalice

Bežične slušalice su uvek dobar izbor. Ukoliko ih uzimate u obzir kao kupovinu poklona, savetujemo vam da ukoliko vaš partner trenira ili pak dosta radi, pažnju date malim slušalicama koje idu u uši, veoma su kompaktne i neprimetne. 

Za one koji traže vrhunski kvalitet i imaju malo veći budžet su Samsung Galaxy Buds ili čuvene Apple AirPods, a ukoliko vam ja budžet malo manji svakako nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za Phillips slušalice ili naravno Xiaomi, jer u ovom slučaju odnos cene i kvaliteta stvarno to prati.

Ukoliko ja vaša jača polovina gejmer ili provodi dosta vremena za kompjuterom, siguran izbor su  Sony PlayStation Pulse 3D bežične slušalice koje smo i istestirali, tako da tu sigurno nema greške! 

4. Aparat za brijanje

Za sve one koji vole da imaju uredno lice i nisu ljubitelji brada, kvalitetan aparat za brijanje će uvek biti dobrodošao.

Izbor pravog muškog brijača nije tako jednostavan kao što se možda čini. Na tržištu postoji mnogo različitih modela ove opreme. 

Međutim, vredi uložiti novac u dobar aparat za brijanje koji će ne samo brinuti o koži, već će vaš partner biti uvek uredan i izgledati kao da svakog dana posećuje berbernicu

5. Parfem

Legende kažu da kada muškarac dobro miriše daje jasnu sliku o sebi ko je. Po jednom istraživanju 78% dama se slaže da su im osobe koje prepoznatljivo mirišu mnogo privlačnije.

Savršeni muški miris treba da odražava karakter muškarca koji ga koristi. Bez obzira koji parfem odaberete, on bi trebao da bude trajan i da ima jedinstvenu dubinu mirisa.  Na ePonuda.com možete promaći široki spektar parfema, a u koliko ste u potrazi za malo suptilnijim mirisima, postoji i veliki broj toaletnih voda.

Ovo su samo neki od predloga koji vam mogu pomoći da budete kreativni u iznenađenju, a na sajtu ePonuda.com vas čeka preko pola miliona proizvoda i preko 700 brendova, tako da veoma lako možete naći savršen poklon.

SADRŽAJ

Povezane vesti