Kako do nežne kože u 4 koraka?

Negu tela bazirana na bademovom mleku i medu? Pravi izbor za suvu kožu!
0
TOK score
0
USERS score

Imali smo piliku da isprobamo Almond Milk and Honey proizvode iz The Body Shop-a. Ovi proizvodi su pravi izbor za osetljivu i suvu kožu kojoj je potrebna dodatna pažnja i nega.

Pratite ova jednostavna 4 koraka sa videa, i sigurni smo da ćete se osećati fantastično, neodoljivo mirisati na med i bademe, a vaša koža će vam biti zahvalna!

Gde kupiti ovaj proizvod?

Nega kože je veoma bitna nezavisno od godišnjeg doba. Leti smo fokusirani da svoju kožu zaštitimo od UV zrakova a zimi je neophodna dodatna zaštita, posebno lica zbog hladnoće.

Za negovanu i lepu kožu svakodnevna nega je neophodna. Imali smo priliku da probamo fantastične proizvode koji su bazirani na bademovom mleku i medu kompanije The Body Shop.

Ova kompanija je fokusirana na zaštitu životne sredine, isticanju prirodne lepote i teže da njihova kozmetika bude bazirana na prirodnim sastojcima.

Sama rutina nege kože svake dame treba da se sastoji iz 4 prosta koraka:

1. Prepustite se esencijama Almond Milk & Honey Soothing & Caring Shower Cream kupke

Ova nežna kupka kreirana je da održava prirodnu barijeru vlage i PH vrednosti vaše kože. Ovo je idealan izbor kupke ukoliko je vaša koža osetljiva i suva. 

2. Piling je ključ!

2 puta nedeljno u svoju rutinu kupanja uvrstite i obavezan piling celog tela kako bi uklonili mrtve ćelije kože omogućujući mladim ćelijama da ih zamene. Za lice vam savetujemo korišćenje pilinga koji su kreirani isključivo za regiju lica i očiju. Almond Milk & Honey Gently Exfoliating Cream obogaćen je organskim bademovim mlekom iz Španije i medom iz Etiopije. Malu količinu proizvoda stavite na rukavicu. Najbolji efekat ćete imati ako piling vršite nežno i kružnim pokretima. Vodite računa da ne budete grubi i koža će vam biti zahvalna! 

3. Puter nije samo za jelo već ga i koža obožava!

Almond Milk Body Butter napravljen od 95% sastojaka prirodnog porekla tako da ukoliko ste vegetarijanac, ovi proizvodi su za vas. Ovaj intenzivno kremasti puter sada dolazi u reciklabilnom pakovanju sa aluminijumskim poklopcem i ambalažom napravljenom od 100% reciklirane plastike.

Ovaj puter za telo nije lepljiv, hidratantan je i nemasan. Definitivan favorit za svako godišnje doba!

4. Budite prepoznatiljivi po svojim mekanim rukama!

Almond Milk & Honey Calming and Protecting hand cream je veoma potrebna za osetljivu kožu u pokretu. Očuvajte i umirite suvu kožu ovom umirujućom kremom za ruke. Kompaktno pakovanje može da vam stane i u najmanju torbicu, tako da uvek može biti uz vas! Stavite malu količinu na ruku 2 do 3 puta dnevno i vaše ruke će uvek biti negovane i mekane!

PREDNOSTI

  • 95% sastojaka prirodnog porekla
  • Ambalaža je od recikliranih materijala
  • Fantastičan miris
  • Osećaj mekoće i posle 12h

MANE

  • Proizvodi ne spadaju u kategoriju jeftinih
  • Nisu za veoma masnu kožu
  • Mililitraža nije velika

Gde kupiti ovaj proizvod i uštediti?

Isplativost
Kvalitet izrade
Dizajn
Mogućnosti
Lakoća korišćenja
0
TOK score

SADRŽAJ

Testovi sličnih proizvoda