ePonuda se pridružuje Mastercardu i NURDOR-u u borbi za male superheroje!

Nijedan neprijatelj nije toliko veliki kada se udružimo! Zato se eponuda pridružuje Mastercard-u i NURDOR-u u superherojskoj borbi! 

Blizu 20 godina NURDOR sa velikom posvećenošću ulaže značajna sredstva u unapređenje uslova lečenja dece na svim hemato-onkološkim odeljenjima u Srbiji i obavlja sjajan posao time što pruža logističku, stacionarnu, psihološku i socijalnu podršku malim SUPERHEROJIMA i njihovim roditeljima. U tome im nesebično pomažu kompanije, ali i građani koji veruju u njihovu misiju, tako da je ePonuda sa zadovoljstvom postala jedan od partnera.

Na sajtu ePonuda pored miliona ponuda, možete naći i SUPERHERO kolekciju garderobe koju je kreirala dizajnerka Tatjana Ostojić. Kupovinom nekog od komada direktno pomažete ovoj akciji jer sav prihod odlazi malenim herojima kojima je pomoć neophodna!

Gradnja najveće Roditeljske kuće u Beogradu za decu koja zbog lečenja dolaze iz cele Srbije je bila dovoljan razlog da damo svoj doprinos!

Sve prikupljene donacije postaju prave supermoći, jer imaju posebnu vrednost i misiju! 

Kupovinom proizvoda pomaže svako, a ceo asortiman se nalazi na našem sajtu! Svaki pojedinačan humani čin i donacija računa kako bi se ostvario viši cilj, zato hajde da udružimo naše supermoći!

SADRŽAJ

Povezane vesti

Popularno

Proizvodi koje svaki “GEEK” treba da ima

Nije važno koliko godina imamo, ljubav prema određenim franšizama, karakterima i igricama može da traje ceo život.  Postoje ljudi koji su veoma strastveni u skupljanju