Deda mraz savetuje kupovinu poklona

Godina je pri kraju i prava je prilika da jedni drugima kupimo poklone. Ali šta izabrati? Naš deda mraz direktno sa Severnog pola otkriva koje su stvari najpoželjnije za mlade, stare, bate, seke, mame i tate. Ispod možete videti listu proizvoda sa kratkim opisom, a pogledajte naš video za više informacija o poklonima. Kad ste već tamo, zamolićemo vas da se pretplatite na naš YouTube kanal.

DEWALT DCD778S2T – bušilica, udarna bušilica, šrafilica, bez četkica i sve na baterije. Idealan poklon za tate koji je zapravo više proizvoda u jednom.

XIAOMI MI ROBOT VACUUM – MOP  – robot usisivač, koji ujedno može malo i da obriše parket, laminat i pločice. Pravi poklon za onoga ko redovno usisava u vašem domu, kako bi to manje radio.

MIKADO MD-59BT – kad već ne možemo nigde da idemo na doček, makar sa ovim zvučnikom možemo kući da slavimo. Kao i da pevamo karakoke, uz adekvatan program i mikrofon.

KENWOOD DRV-A100 – zima je, uslovi na putevima su loši, vozači nisu baš najbolji, pa jedna ovakva kamera može da vas poštedi mnogo neprijatnosti u slučaju eventualne nezgode.

PHILIPS LATTEGO (EP2230) – potpuno automatizovani aparat za kafu, u koji je dovoljno sipati samo kafu u zrnu i mleko. Pravljene svih vrsta kafe je nakon toga automatizovano.

HARRY POTTER ŠEŠIR – odličan poklon za decu, koji priča i služi da čarolija bude malo više realna. Zašto ne sumnjamo da će i veliki broj odraslih kupiti ovaj šešir?

ADATA (240GB) SU630 SSD – nema boljeg načina da se oživi stari kompjuter, a pogotovo laptop, kao što je SSD. Ovaj pristupačni AData model će biti sasvim dovoljan.

XIAOMI MI BODY COMPOSITION SCALE 2 – pametena vaga koja automatski šalje vaše mere na mobilni telefon. Odlična za praćenje napretka i zdravlja. Pazite samo da se onaj kome je namenjena ne naljuti na vas.

SANKE + KLISKO – uz ove sanke dobijate i klisko. Cena je sasvim razumna za drveno-metalne sanke. Još samo da bude dovoljno snega i staza za sankanje.

CANON ZOEMINI – ovaj štampač ne zahteva boje, samo papir, radi na baterije, može da se nosi u džepu i štampa fotografije. Niko se neće naljutiti ako ga dobije, čak suprotno.

SADRŽAJ

Povezane vesti