Black Friday (Crni petak) popusti i akcije na Eponuda.com

Crni petak, jedan je od najvećih dana za kupovinu u godini i idealno vreme da dobijete najbolje ponude za artikle na vašoj listi, bilo da kupujete onlajn ili u prodavnicama.

Bez obzira da li kupujete praznične poklone ili kupujete za sebe, najbolje rezultate za Crni petak postići ćete blagovremenom pripremom.

Verovatno dobro znate šta će nam doneti Crni petak: oluju primamljivih ponuda od kojih će mnoge biti nemoguće odbiti. Ako imate neograničen budžet, to nije problem. Međutim, ako želite da smanjite svoje troškove, Crni petak može biti pravi izazov.

Ako vam je potrebna pomoć da pronađete pravi balans između korišćenja popusta i držanja troškova pod kontrolom, mi smo tu da vam pomognemo. Evo nekoliko saveta za kupovinu koji će vam pomoći da na najbolji način iskoristite promocije za Black Friday.

Koristite oglase da isplanirate dan kupovine kako biste imali veće šanse da dobijete svoje najtraženije artikle.

Mnogi prodavci objavljuju ponude za Crni petak krajem oktobra, tako da možete rano počneti da kupujete.

Razmislite o tome da se pretplatite na e-poštu prodavaca da biste odmah bili obavešteni o mogućnostima uštede.

Unapred proverite politiku vraćanja i usklađivanja cena da biste lakše odlučili gde da kupujete.

Mnogi trgovci počinju da postavljaju svoje oglase za Crni petak nedeljama pre dana kupovine, što vam daje dovoljno vremena.

Rano proveravanje oglasa pomoći će vam da se organizujete kako biste uštedeli vreme i iskoristili prednosti ranih rasprodaja. 

Uporedite cene da biste bili sigurni da dobijate onu najbolju, posebno za skuplje artikle gde uštede mogu biti značajne. Eponuda je sajt za poređenje cena, koji prikuplja informacije o cenama od više prodavaca kako bi vam pomogao da pronađete najnižu cenu.

Možete koristiti aplikacije da biste unapred pronašli najbolje cene ili ih možete koristiti dok kupujete u prodavnici. 

Kada uočite artikle koje želite da kupite, istražite recenzije različitih brendova kako ne biste bili iznenađeni kvalitetom. Saznajte koji su najpopularniji proizvodi ove sezone da biste znali koje stvari će biti teže nabaviti. Na taj način možete im dati prioritet.

Poznavanje originalnih cena proizvoda će vam pomoći da identifikujete značajne cene u odnosu na beskorisne i male popuste.

Cene su generalno više zbog inflacije i veće potražnje, a nivoi popusta su niži. Zato imajte na umu da vaša ukupna ušteda može biti manja.

Istražite politike vraćanja i razmene za svakog prodavca kod kojeg kupujete. Saznajte koje vrste proizvoda možete da vratite, vremensko ograničenje za vraćanje (neki prodavci imaju produžene periode vraćanja za praznike) i da li ćete morati da dostavite račun. Takođe ćete želeti da znate da li možete da vratite proizvode za gotovinu ili ćete morati da dobijete kredit prodavnice ili poklon karticu.

Ako planirate da kupujete na mreži, saznajte da li možete da vratite artikal u fizičku prodavnicu ili morate da ga vratite poštom.

Rano započinjanje takođe vam daje veće šanse da nabavite svoje artikle na vreme ako prodavcu ponestane zaliha zbog nedavnih problema sa nestašicama ili potražnje veće od očekivane.

Očekujte da će prodavci oglašavati različite ponude tokom novembra i decembra, pa pažljivo pratite trendove cena za vaše najpopularnije artikle. Ponude mogu biti ograničene na određeni dan ili vremenski period, a proizvodi se mogu brzo rasprodati.

Eponuda vam nudi najpregledniji sadržaj koji pokazuje različite cene proizvoda, prodavnice kao i opise i recenzije koje će dosta olakšati izbor prilikom kupovine.

SADRŽAJ

Povezane vesti

Popularno

Proizvodi koje svaki “GEEK” treba da ima

Nije važno koliko godina imamo, ljubav prema određenim franšizama, karakterima i igricama može da traje ceo život.  Postoje ljudi koji su veoma strastveni u skupljanju