Moderan uređaj za kola sa CD/MP3/WMA reprodukcijom i snimanjem na USB - Lg LCS-500UR

 

Muzika za kola sa CD/MP3/WMA reprodukcijom sa prednjim USB i Aux ulazima. Mosfet izlazna snaga sa 4 ugrađena Mosfet pojačala od 53W stvaraju moćan zvuk u kolima. Lako spajanje sa drugim prenosnim muzičkim uređajima preko prednjeg audio AUX ulaza. Možete snimati svoje omiljene pesme sa FM radija ili audio CD-a na USB uređaj. Snimanje je vrlo jednostavno i obavlja se pritiskom na dugme “USB recording”.

 

Extreme Dynamic Sound System XDSS Plus povećava niske tonove, pružajući slušaocu dublji i jači zvuk kod niskih tonova. Ekvilajzer ima 10 postvki - Flat/Pop/Classic/Rock/Vocal, Jazz/Salsa/Samba/Reggae Russy i 2 korisnička podešavanja.

Ez-Finder pretraga datoteka i fascikli, omogućava brz i lak način nalaženja pesme za slušanje. Sa ovom funkcijom lista fajlova se može prikazati kroz fasciklu na fasciklu ili kroz datoteku na datoteku.

Ekran

Ekran je LCD sa belim pozadinskim osvetljenjem, prikazuje 3 linije sa po 10 karaktera. Dvostruka iluminacija vam omogućava da menjate boju ekrana iz crvene u zelenu boju.

Mogućnost kontrole sa volana, u kompletu se dobija daljinski upravljač. Odvojiva prednja ploča.
Bc Group Online shop

Kategorije