Odlična Nokian guma sa Nokian Cool česticama silicijuma koje smanjuju potrošnju goriva

 

Nokian Tyres je jedini proizvođač guma u svetu koji se fokusira na potrebe kupaca u severnim vremenskim uslovima. Firma nudi inovativna rešenja guma za automobile, kamione i specijalne teške mašine uglavnom u područjima sa posebnim izazovima za performanse pneumatika: sneg i teški uslovi vožnje u različitim godišnjim dobima.
Nokian je poznat i kao brend koji je proizveo prvu zimsku gumu, daleke 1934. Pored zavidnog kvaliteta zimskih guma, Nokian postaje poznat i po odličnim letnjim gumama, što potvrđuju i brojne pobede u testovima nemačkih časopisa koje je Nokian ove godine ostvario.

 

Promenljivo letnje vreme stavlja pred gume teške zahteve. Nokian razvija gume koje su bezbedne i pouzdane u svim uslovima jer različite vrste puteva i brza promena vremenskih uslova zahtevaju specijalne osobine od gume.

Nokian H i Nokian V koriste isti visoko razvijeni dizajn šare, sa razlikama u strukturi i smesi. Obe su optimizovane da funkcionišu na najbolji mogući način u sopstvenoj brzinskoj kategoriji. Nokian H gume sadrži čestice Nokian Cool silicijuma koja smanjuju potrošnju goriva.

Asimetrična šara gazećeg sloja gume garantuje odličnu moć prijanjanja i stabilnosti. Uske, usmerene šare i vođice za vodu u geometriji gazećeg sloja uspešno odvode vodu s dodirne površine gume. Nokian H ima smanjeno prskanje pri vožnji po vlažnim povrčinama i time poboljšava bezbednost saobraćaja.

 

Glavne prednosti

- Odlično prijanjanje i stabilnost

- Efikasno izbegavanje akvaplaninga

- Smanjeno prskanje radi bezbednosti u saobraćaju

- Nizak otpor kotrljanju
Bc Group Online shop

Kategorije